2777
2789
عنوان

خبرازدواج دیگران💔💔

504 بازدید | 65 پست

سلام بچه هاامیدوارم حالتون خوب باشه

بچه ها من همه دوستام تقریباازدواج کردن و امروزم خبرعروسی دوست صمیمیمو شنیدم ک میخوادازدواج کنه یه حالی بهم دست میده وقتی میشنوم کسی ازدواج میکنه بخصوص وقتی هم سن و سالم باشه حس میکنم ازقافله عقب موندم نه اینکه حسادت کنم ..انگار من عقب موندم و‌اونا زدن جلو..

از طرفی هم بحث دومم اینه که مارسم داریم خواهربزرگتر اول عروسی کنه و من چون کوچیکتره هستم بااینکه بیشتر خاطرخواه دارم باید صبرکنم ک همه عروسی کنن بعد نوبت من بشه..خاهرامم خاستگارهامو رد میکنن میگن حق نداری الان ازدواج کنی..میخوان من باپدر مریضم بمونم براهمیشه و ازش مراقبت کنم انگار من حق زندگی ندارم💔هی به همه میگن ن این کوچیکه نمیدیمش ..ازطرفی هم چون رل زیادداشتم و اخلاق پسرا و مردا رو میشناسم وهی میبینم همه دارن خیانت میکنن میگم شاید ازدواج چندان اش دهن سوزی هم نباشه.. ولی بازم وقتی میشنوم کسی میخواد عروسی کنه حسرت میخورم ..چیکارکنم؟💔چیزایی بگید این حس ازم بپره

تابع قلبمم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بگم عجله نکن اگه دختر خوبی باشی و تو اطراف خوب بگردی یکی مثل خودت نجیب میاد سراغت به وقتش عقبم نموندی من از زمان خودم یادمه همه ازدواج کردن   من از همه شون آخر . 

بعدم رسم خوبی نیست که اول بزرگه بعد کوچیکه 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

همسنای من دختراشون دارن ازدواج میکنن من باید چ بگمای خدا با۳۴سال سن هنومجردم باورکن اخرین بازمانده ف ...

دوستم تو ۳۶ ازدواج کرد با شوهر پولدار و خوب عالیه زندگیش

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

همسنای من دختراشون دارن ازدواج میکنن من باید چ بگمای خدا با۳۴سال سن هنومجردم باورکن اخرین بازمانده ف ...

منم مثل تو. اونایی که دنیا اومدنشون یادمه رفتن. من همینجور. تازه 36 هم هستم.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

چند سالته؟چند تا خواهر بزرگتر و مجرد داری؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ببین عزیزم ازدواج واقعا معیاری برای موفقیت نیست. هر کس به موقع خودش ازدواج میکنه و مهم تر از اون اینه که با آدم مناسب خودت ازدواج کنی وگرنه هزاران نفر خواستگاهر میتونی داشه باشی ولی اینکه مناسب تو باشن مهمه.

فقط بگم عجله نکن اگه دختر خوبی باشی و تو اطراف خوب بگردی یکی مثل خودت نجیب میاد سراغت به وقتش عقبم ن ...

خیلی رسم بدیه فک کن همه بجات تصمیم بگیرن.. بخدا من دوستام وحتی کوچیکترازخودم بچه هاشون دارن میشن هم قد من

تابع قلبمم...

از نظر شرعی و اخلاقی درست نیست این عقیده که اول بزرگ بره بعد کوچیک، 

با پدرت صحبت کن اگه میشه دراین مورد یا با کسی که روت میشه که واسطه بشه و این حرف که این کار درست نیست رو بزنه و قانع کنه.

بچه هاشون چند سالشونه که دارن ازدواج میکنن؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️