2777
2789
عنوان

خبرازدواج دیگران💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 65 پست

چند سالته 

من الان همش ۱۹ سالمه ۲ سالی هست ازدواج کردم

فقط کن قبل اون هر روز گریه میکردم وای موندم خونه همسن هام دارن ازدواج میکنن ترشیدم 

تازه هر ماه دوسه تا هم خواستگار داشتم 

بابا زندگیتو زهرمار خودت نکن 

ازدواج یه وقتی داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلو خواهرت هات وایستا، میدونم حرفم بده اما من این یکی دو سال هر چی ازدواج با خواست خود دختر دیدم که دختره تهدید به فرار کردن کرده بود، 

من خودم آدم ازدواجی نیستم بارها به پدر و مادر و خواهرانم گفتم من مشکلی ندارم اونا ازدواج کنن، اینو خواهر هات هم باید بگن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من ۵ سال بچه نیاوردم تا اینکه وضع همسرم خوب شه درحالیکه خیلی سخت شد زندگی خیلی از مجردا از من بهتر بودن. با خودم گفتم کاش این پنج سالم خونه بابا میموندم انقدر حرص شوهر نداشتم 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

چند سالته پاسوز خواهرات نشو بگو میخوای ازدواج کنیازدواج خوب خیلیییییی خوبه انشالله که به همسر عالی ب ...

چندماه دیگه میرم تو ۲۳..اخه چندباری بخدا گفتم که قسمته و شاید قسمت من جلوترازشماباشه اماقبول نمیکنن خواهرام شروع میکنن گریه که زشته تو عروسی نکن قبل ما..یه بارم باخواستگارم دعواشدیدکردن و‌ردشون کردن

تابع قلبمم...

برامنم دعاکن ی شوهر خوب گیرم بیاد واقعا اذیتم ازتنهایی 😔

سوره طاها رو ۴۱ بار بخون ۴۱ امین بار خدا جفتتو میزاره کنار 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

جلو خواهرت هات وایستا، میدونم حرفم بده اما من این یکی دو سال هر چی ازدواج با خواست خود دختر دیدم که ...

اینااینجوری نمیگن و میگن زشته ..شروع میکنن گریه و تهدید یا خواستگارا رو ردمیکنن

تابع قلبمم...

اینااینجوری نمیگن و میگن زشته ..شروع میکنن گریه و تهدید یا خواستگارا رو ردمیکنن

بگو زشت چی شما خواستگار ندارین من مقصرم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چندماه دیگه میرم تو ۲۳..اخه چندباری بخدا گفتم که قسمته و شاید قسمت من جلوترازشماباشه اماقبول نمیکنن ...

چند تا خواهر مجرد داری؟چند سالشونه؟

خواستگار دارن؟

اینطوری که نمیشه شاید با ازدواج شما بخت اونا هم‌باز شد

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

منم یه خواهر بزرگتر و مجرد دارم...اما اون خودش میگه من فعلا دوست ندارم ازدواج کنم....پدرم قبول نمیکرد که اول من ازدواج کنم ولی خواهرم بهش گفت که من فعلا نمیخوام ازدواج کنم به خاطر همین قبول میکنه که خواستگار برای من بیاد

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️