2777
2789
تا چقد حاضری هزیته کنی منم اونقدی بودجه ندارم ولی مامانم میگه ۱۲ تومنی بخر یه چیزی بخر که موندگار با ...

حالا ماندگار نباشه .

الان شوهرم ساعتش شش سال داره 300تومن هم خریده سالم سالمه هنوز

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه برند که نیس های کپیه ساعت کارتیه اس اخه نسبت ساعت های زنونه دیدم این بیشتر به دلم نشست

سلیقه خودته اگه دوسش و پولشو داری هر چی عشقت میکشه بخر

ولی من باشم ی انگشتر طلای کارتیر با این پول میخرم

با یکی دو تومن میتونم فیک همین ساعتو بخرم

تقریبا این شکلی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیمگفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم...حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ساعت کارتیه اصل این قیمت نیستا

ارزش نداره برای فیک یا های کپی اینقد پول بدی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

ببین قیافش میخوره ۲۰۰تومن

چون کپیه

وقتی داری هزینه میکنی اصل بگیر حالا یه برند دیگه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

سلیقه خودته اگه دوسش و پولشو داری هر چی عشقت میکشه بخرولی من باشم ی انگشتر طلای کارتیر با این پول می ...

اره موافقم عزیزم ولی ادم باید استفاده کنه طلاهم خوبه ولی اون چیزی که میخام با این قیمت گیر نمیادولی عزیزم اینا ظاهرش با اون متفاوته یه خورده ولی چقد قیمتش خوبه من از ساعت فروشی قیمت کردم 

حالا ماندگار نباشه .الان شوهرم ساعتش شش سال داره 300تومن هم خریده سالم سالمه هنوز

عزیزم اون ۳۰۰ تومنی شش سال پیش ۷-۸ تومن الانه😀

همون ساعت رو برین قیمت کنین بیرون

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

اخه از این طرح خوشم اومده

موتورش مهم تر از ساعتشه. اگه فقط طرح برات مهمه کلی ساعت فیک خوشگلتر هست با قیمتای خیلی پایینتر