2777
2789
عنوان

کسی بچه اش تازگی سرماخورده

76 بازدید | 16 پست

دو روز اول تب داشت اما حال عمومیش بد نبود الان دو روزه سرفه، عطسه و آبریزش بینی داره، صورتش ورم کرده، اشتها نداره، تشنه اش میشه تند تند! 

دیروز یه سرم زده و فقط آموکسی کلاو نوشته براش...

اگر شما این علایم رو داشتید میخواستم بدونم چقدر طول کشید خوب شید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترم دیشب مریض شد

تب بالا ک پایین نمیومد شوهرم برد دکتر دوتا امپول زد ی شربت استامینوفن دادم بهش الان انگار داره تبش میاد پایین

از دیروز هیچی نخورده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شربت زینک بهش بده اشتهاشو باز کنه

موقع سرماخوردگی و مریضی بچه ها شربتهای ویتامین رو نباید داد

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
موقع سرماخوردگی و مریضی بچه ها شربتهای ویتامین رو نباید داد

وا جدید میشنوم 

من بچه هام هربار خیلی شدید مریض شدن دکتر بهشون زینک داد برای باز شدن اشتهاشون

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

وا جدید میشنوم من بچه هام هربار خیلی شدید مریض شدن دکتر بهشون زینک داد برای باز شدن اشتهاشون

دکتر پسره من میگع کامل قطع کن و نده

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
عزیزم، معمولا چند روز طول می‌کشه خوب سه! بچه من تا به حال اینقدر بد مریض نشده بود

اگر باهات همکاری کنه و تند تند سوپ بخوره و مایعات۳روزه خوب میشه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده