2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقد میتونم بهت پیشنهاد بدم خواستی ازدواج کنی هرگز با مردی که بازاریه ازدواج نکنی خیلی راحت خام میکنن ...

نه بابا من خودم اهل ازدواج نیستم خیلی ازدواج هم بکنم بیستو سه بیستو پنج اینا میکنم. نمیدونم. به حرفت فک میکنم😂🫶حالا تو در چه موردی گول خوردی مگه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

باورت میشه چت ندارم چون هر چی تو چت بگم زنگ میزنه اصلا از چت خوشش نمیاد نمیدونم چرا میگه تو چت منظور همو بد متوجه میشیم واسه همین همش زنگ میزنه حتی برای شب بخیر گفتن

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

قابل پخش نیست وگرنه میزاشتم البته نامزد نیست شوهره

بزاررذذ🤣از اونجایی که قابل پخشع. قبوله بازم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

چت خودتو شوهرتو😂🫶بازم قبوله

ساعت ۲شبه😐😂

شوهرم سرکار بود منم بیخاب شده بودم 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
باورت میشه چت ندارم چون هر چی تو چت بگم زنگ میزنه اصلا از چت خوشش نمیاد نمیدونم چرا میگه تو چت منظور ...

اوووهههه. خوبس خوبس نامزد پیگیری داری که واسه شب بخیر گفتم زنگ میرنه😂پایدار

چرت و پرت اوایلشیه کم جدی تر و اینا برای جهزیه و خونه و اینا وسطاشسکسی آخراش😂 مخصوصا اگه از هم دور ...

اره دقیقا😂😂😂😂من رمز خواهرم یاد گرفته بودم شبا میخوندم  غش میکردم از خنده

چی تو گوشت خوندن  که چشت منو ندید که قید منو زدیاخه لامصب تو رفیق منی

اوووهههه. خوبس خوبس نامزد پیگیری داری که واسه شب بخیر گفتم زنگ میرنه😂پایدار

حتما شبا در حد نیم ساعت زنگ میزنه بهم 😂

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

ساعت ۲شبه😐😂شوهرم سرکار بود منم بیخاب شده بودم

گشنگهههه عررر پایدار باشید🤣

اره دقیقا😂😂😂😂من رمز خواهرم یاد گرفته بودم شبا میخوندم غش میکردم از خنده

واییی🤣🤣

حتما شبا در حد نیم ساعت زنگ میزنه بهم 😂

افرین داره😂🫶