2777
2789
عنوان

بچه ها مامانم خیلی ازم پول میگیره خیلی بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تقصیر خودته نفروش

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
الان دیگه طاقتم طاق شد

عزیزم اینبار به مادرت بگو منم بخوام طلا بفروشم زندگی من بهم میخوره.اگه میبینی با نصیحتت درست نمیشه و حرص اونارو میخوره توام دیگه پولی نده.بنداز گردن شوهرت.بگو نمیده و از این مدل حرفا

نه برادر من دو شیفت کار می‌کنه خیلی زحمت می‌کشه اما زنش مراعات نمیکنهمادرم میگه میترسم زندگیش بهم بخ ...

اتفاقا اون زندگی باید بهم بخوره چه فایده داره چند نفر جون بکنن که یه زن بخواد خوش گذرانی کنه و بریز و بپاش ؟! 

ببخشید اینو میگم ولی زنداداشت داره شما رو میدوشه عذرشو بخواین بره گمشه از زندگی داداشت 

اتفاقا اون زندگی باید بهم بخوره چه فایده داره چند نفر جون بکنن که یه زن بخواد خوش گذرانی کنه و بریز ...

جالبه مادرشونم میگه اون زنش کنار نمیاد.تو بیا طلاتو بفروش که اون راحت زندگی کنه.چه مادرشوهری داره عروس اینا.اکثرا مادرشوهرا همه چیو برای دخترای خودشون میخوان

از نظر مادر من دختر یه آشغال

دور از جونت 

خودت به خودت بها بده ارزش خودتو نیار پایین اگه کار میکردی و پول از خودت بود حرفی نبود ادم‌نمیتونه منکر بشه اما چون تو الان زن مردمی این کار حق الناس به گردنت میشه اونم بدون اجازه شوهرت.

دیگه علنن الکی بگو شوهرم فهمیده و نمیتونم کاری کنم تا مامانتم خودشو جمع کنه یعنی چی هی چسبیده به اینا 

مامانت عزت نفس نداره داره تورم بدبخت میکنه 

ببین اگه شوهر من بود داداشمو میکرد تو شیشه مینداخت تو آب دریا ....

والا طلاهاتو فروختی دادی داداشت 

هنوزم میگن بفروش 

.... مادر نیست که 

ندیااااااا.....حتی یک قروووون 

😎

اگر  روزی شوهرت بفهمه 

زندگیتون بهم میخوره

اون وقت نه مادرت گردن میگیره نه داداشت

همون زنداشت ببین چقدر تیکه و طعنه بارت کنه 

پس جلو ضرر رو از هر جا بگیری منفعته

خانه شماره 12 میدان گریمولد