2777
2789
عنوان

بچه ها مامانم خیلی ازم پول میگیره خیلی بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1267 بازدید | 81 پست
انقد که منو احساساتی کردزنگ میزد گریه میکرد می‌گفت چکش برگ شدهاین دفعه علنی اومد بهم گفت طلا بفروش ب ...

زندگی تو نگه دار اون برادر به دردت نخواهد خورد 

مامان ت هم که به فکرت باشه ولی درآمد نداشته باشه چی فایده 

دیگه پول نده. بگو شوهرم پول تمیذه.  در حق شوهرت ظلم نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره بخدا دقیقا اصلاااا من براشون ذره ای اهمیت ندارماصلا نمیگه این زن مردمهمش میگه شوهر تو زرنگه!!!در ...

بگو شوهرم زرنگ نیس 

زحمت می‌کشه تو سرما و گرما 

اسی محکم وایسا بد عادتشون کردی 

داداشت کو ن لقش زن ذلیل 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
آره بخدا دقیقا اصلاااا من براشون ذره ای اهمیت ندارماصلا نمیگه این زن مردمهمش میگه شوهر تو زرنگه!!!در ...

چرا باید زحمت شوهر شما صرف ریخت و پاش و عیاشی زن برادرتون بشه؟!!!!

لطفا به عواطف و احساسات خودتون مسلط باشید که اینطوری ازتون سواستفاده نشه

چرا باید زحمت شوهر شما صرف ریخت و پاش و عیاشی زن برادرتون بشه؟!!!!لطفا به عواطف و احساسات خودتون مسل ...

دقیقا همینه اگه شوهرم بفهمه خیلی بدش میاد

همین جوریش هم شوهرم چندبار بهشون امتیاز وام داده

من چقدر حرصم دراومده به خودت

چقدر ساده ایی که بدون اجازه شوهرت النگو فروختی دادی مادرت

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
آره بخدا فک کن دسترنج شوهرم بوده برا پس انداز بعد همش مادرم میگه الهی شکر شوهرت زرنگه جبران میشهدرصو ...

ببخشیدا چه مادر نادونی که یه درصد فکر نمیکنه زندگی دخترش ممکنه بره رو هوا و همه چیو واسه پسرشو زنش میخاد خدا عقلش بده .

آره بخدا فک کن دسترنج شوهرم بوده برا پس انداز بعد همش مادرم میگه الهی شکر شوهرت زرنگه جبران میشهدرصو ...

بگو شوهرم فهمیده میگه طلاهات کو 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
ببخشیدا چه مادر نادونی که یه درصد فکر نمیکنه زندگی دخترش ممکنه بره رو هوا و همه چیو واسه پسرشو زنش م ...

اصلا دختر براش ی آشغاله پسر خوب

بعد شانس من بدبخت خونواده شوهرم ،دختر براشون شاهه پسر هیچی