2777
2789
عنوان

بچه ها مامانم خیلی ازم پول میگیره خیلی بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 81 پست
بخدا ک کار اشتباهی میکنه من عموم اینطوریه با ۳ تا بچه اونم دختر کمکش میدادیم از ی تایمی ب بعد هیچ کس ...

نه برادر من دو شیفت کار می‌کنه خیلی زحمت می‌کشه اما زنش مراعات نمیکنه

مادرم میگه میترسم زندگیش بهم بخوره چون زنش بساز نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم اتفاقا دو شیفت زیاد کار می‌کنه ،شده پوست و استخوان برا همین مادرم غصه شو میخورهاما زنش مراع ...

خب اینکه دوشیفت کار میکنه پولاشو چیکار میکنه که چکش برگه میشه و دائم مامامن از شما پول میخاد واسشون ؟؟

به زنشم یه جاهایی بگم ندارم نه اینکه بی زبون بازی دربیاره از اونورم اه و ناله کنه واسه مامانت مامانتم از تو بکشه واسه اونا.

من حسم میگه اینا همه بازیا داداشت و زنشه که از خونوادش بکنه وگرنه با دوشیفت کار میتونه خرج زندگیشو بده 

خب اینکه دوشیفت کار میکنه پولاشو چیکار میکنه که چکش برگه میشه و دائم مامامن از شما پول میخاد واسشون ...

زنش خیلی زیاد خرج می‌کنه برادرم هم نمیتونه جلوش وایسه مادرم می‌ترسه طلاق بگیره خودش جورش می‌کشه و فشار میاره بمن

زنش خیلی زیاد خرج می‌کنه برادرم هم نمیتونه جلوش وایسه مادرم می‌ترسه طلاق بگیره خودش جورش می‌کشه و فش ...

وا چه زن نادونی داره

بجهنم که بهم بخوره این زندگی

مثلا چه گلی میخواد بزنه به سرتون این عروس

نه برادر من دو شیفت کار می‌کنه خیلی زحمت می‌کشه اما زنش مراعات نمیکنهمادرم میگه میترسم زندگیش بهم بخ ...

مادرتون از اینکه زندگی برادرتون با همسری که بساز هم نیست به هم بخوره نگران هستند اما اصلا زندگی دختری که مجبورش می کنه بدون اجازه همسرش طلا بفروشه براشون مهم نیست

لطفا خودتون به فکر خودتون باشید چون اتفاقی بیفته همون مادر و برادر احتمالا اولین کسانی هستن که به شما سرکوفت می زنن و از شما حمایت نمی کنند

خیلی دل به دل مادرتون ندید که تحت تاثیر حرفهاشون قرار نگیرید

هر وقت شروع کردن بگید من پول ندارم و خداحافظی کنید. ادامه بدید تحت تاثیر قرار می گیرید

زنش خیلی زیاد خرج می‌کنه برادرم هم نمیتونه جلوش وایسه مادرم می‌ترسه طلاق بگیره خودش جورش می‌کشه و فش ...

این دیگه از بی عرضگی داداشته نمیتونه جلو زنش دربیاد.

توام باور کردی لابد😐

غیر ممکنه من این چیزا تو کتم نمیره مرد انقدر اقتدار نداشته باشه به زنش یه نه بگه.

پس فردا میخای جواب شوهرتو چی بدی واسه طلاهات؟ ول کن محل به مامانت نزار یعنی چی مگه بانکشونی

مادرتون از اینکه زندگی برادرتون با همسری که بساز هم نیست به هم بخوره نگران هستند اما اصلا زندگی دختر ...

آره بخدا دقیقا 

اصلاااا من براشون ذره ای اهمیت ندارم

اصلا نمیگه این زن مردم

همش میگه شوهر تو زرنگه!!!

درصورتیکه که شوهرم صدشو گذاشته تو زندگی منم حروم نکردم پولاشو 

بعد همین من دوبار خیانت کردم رفتم بی اجازه ش طلا که زحمت شوهرم بوده رو فروختم

انقد که منو احساساتی کردزنگ میزد گریه میکرد می‌گفت چکش برگ شدهاین دفعه علنی اومد بهم گفت طلا بفروش ب ...

بکو اون برادر بخاطر من میاد طلای زنشو بفروشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
مادر شوهرت بفهمه طلا فروختی خرج داداش و زن داداشت کردی آبرو میمونه واستون؟؟بالاخره ماه پشت ابر نمیمو ...

آره بخدا فک کن دسترنج شوهرم بوده برا پس انداز 

بعد همش مادرم میگه الهی شکر شوهرت زرنگه جبران میشه

درصورتیکه ک شوهرم زحمت می‌کشه ،صدشو گذاشته تو زندگی