2777
2789
عنوان

عشق شوهرم به جاریم

746 بازدید | 62 پست

دوستان من یه ساله عقدم و یک ماهه امدم سر خونم .. شوهرم به شدت جاریم نگاه میکنه و خیره میشه و چشمش دنبالشه .. جاریم ده سال ازشوهرم بزرگتره و ۱۷ سال عروس این خانوادس .. منو شوهرم بیرون هم بریم جاریم حسودی میکنه .. و وقتی شوهرم بش خیره میشه جاریمم خیره میشه لبخند میزنه.. پریشب نگاه رونا جاریم میکرد دید ک من دیدم گفتم نگات کنترل کن اولش عصبی شد بعد اخر شب مهربون شد  . دیشب من از صبح خونه بابام بودم خودشم خونه باباش جاریمم انجا بود ساعت ده شب ک بر میگشتیم گفت بریم باز خونه بابام بعد بریم خونه گفتم من خستم میخام برم خونه بعد گفت خو میرسونمت بعد من میرم گفتم چیه از نگاه کرذن خسته نشدی توف کرد تو صورتم منم دیگ باهاش حرف نزدم از دیشب 😑 من ب شدت ناراحتم الان نمیدونم چ کنم.. واقعا خیلی نگاش میکنه همش نگاهش دنبال اونه چه میکنه کجا میره بش خیره میشه .. بنظرتون چ کنم ایا رابطه ایی هست یا عاشقشه

بیین ببخشید اینو میگم ها

من خیلیارو توی اطرافیانم دیدم و شنیدم 

که مثلا به دور از شما البته

که مثلا جاری میاد با برادر مجرده ارتباط میگیره 

جاری شما هم خیای وقته عروس اون خانوادس خب شوهره شما مجرد بوده دگ قبلا

خدا به دور

شاید باهم قبلا ها نه الان

یه سروسیری داشتن خدایی نکرده چه بدونم از حرفاتون اینو میگم و توی اطرافیانم واقعا شنیدم اینجور چیزارو

با شوهرتون صحبت کنید واقعا 

با جاریتون برخورد جدی داشته باشید وگرنه اذیت میشید اینطوری

ینی چی بایذ حدشون رو بدونن

من ناراحت شدم جه برسه به شما

تف به ذات جفتشون 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالتو درک میکنم مردی که خانم باز چشم چرون باشه واقعا آدمو از درون خرد میکنه اینم فامیل یه جنگ فامیلی به راه میافته حواست به گوشیش باشه احتمالا باهم ارتباط دارن

حالتو درک میکنم مردی که خانم باز چشم چرون باشه واقعا آدمو از درون خرد میکنه اینم فامیل یه جنگ فامیلی ...

تو گوشیش چیزی نگه نمیداره واقعا دارم تباه میشم یه ماه عروسی کردم با صدتا ارزو الان حس میکنم بدبخترین عروس دنیام

تو گوشیش چیزی نگه نمیداره واقعا دارم تباه میشم یه ماه عروسی کردم با صدتا ارزو الان حس میکنم بدبخترین ...

عزیزم تو دوران عقد هم قطعا همین رفتارو داشته بیشتر دقت میکردی ازدواج کنسل میکردی . الان دیگه یا موندن و ساختنه یا طلاق