2777
2789
عنوان

باز دوباره شب شد😭

346 بازدید | 19 پست

یه مدته شبا قبل خواب خیلی غصم میگیره نمیدونم چم شده خیلی اوضاع روحیم خرابه فقط گریه میکنم به شدت زودرنج شدم مامانم یکم تند حرف بزنه چشام پر میشه یا مثلا به دیروز به خواهرم گفتم بره واسم چیپس بگیره رفت بیرون و برگشت دیدم نیاورده یادش رفته بود رفتم تو اتاقم نشستم گریه کردم با این سن و سال 😐 چند وقت پیش با بابام داشتم حرف میزدم وسط یه مکالمه معمولی من یهو بغضم شکست دویدم اومدم تو اتاق بابام پشماش ریخته بود کاش بدونم چمه خدایا کاش من درست بشم تو سال کنکورم چرا اخه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا منم تو سال کنکورما

ولی پوستم کلفت تر شده 

نمیدونم والا:///💔😂😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

منم اینطوری شدم

شبا تا گریه نکنم خوابم نمی‌بره

با خانوادم خیلی بحث میکنم مخصوصا با پدرم

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

اکثرا گفتن افسردگی، ولی به نظر من افسردگی بی حسی و بی تفاوتی و بی انگیزگی داره. این گریه زیاد و زودرنجی به نظرم حساس شدنه، افسردگی نیست 🤔 البته راستش واقعا اطلاعات ندارم...

حالتون شبیه روزهای قبل از پریوده ظاهراً...

خوشبحالت

نه خوشبحالت نداره

دیگه بدون چقدر بدبختی کشیدم که پوست کلفت شدم..

به بدبختی عادت کردم

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

منم اینطوری شدمشبا تا گریه نکنم خوابم نمی‌برهبا خانوادم خیلی بحث میکنم مخصوصا با پدرم

منم شبا اگه حواس خودمو پرت نکنم انقد گریه میکنم تا وسط گریه خوابم میبره رو بالش خیس