2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان من واکنشم چی باشه به همچین شوهری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3646 بازدید | 126 پست
بخدا گیر افتادم ،میگه فقط میخوری و میخوابی .من افسردم ،حس جنسیم تقریبا صفره ،بیماری جسمی هم دارم .ال ...

دیشب که بهش گیردادی از نظر توانایی ضعیفترازوقتی بوده که خودش پیشنهاد میده براهمین لجش گرفته حس کرده ناتوانه مردارواین قضیه خیلی حساسن که ضعیف نشن موقع اون کار

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من و شوهرم هم فک کنم تقریبا دوماهی هست رابطه نداریم الان سه هفته است که فقط پریودمبعدم لا وجود بچه ک ...

منم همینم وقتی پریودم برام بهترین روزاس ،با وجود اینکه درد زیادی دارم ولی برام شیرینه چون توقع هم نداره ،من کلا پنج روزه ولی دروغکی میکم ده روزه ،انقد بیزارم ازش

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

منکه ماه هاست اصلا حوصله ندارم چون معتاده وزودانزالی داره و بوی گند میده ازش متنفرم .اقایون سایت هول ...

اوناکه معتاد نیستن زودانزالی دارن معتادا که دیگه هیچی 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

بخدا گیر افتادم ،میگه فقط میخوری و میخوابی .من افسردم ،حس جنسیم تقریبا صفره ،بیماری جسمی هم دارم .ال ...

عزیزم حتما حتما خودتو درمان کن 

دکتر رفتی ؟ببینی دلیل بیماریت چیه ؟روانپزشک رفتی ؟

خوشمون بیاد یا نیاد علت اصلی ازدواج همین رابطه ی جنسی هست هر کی هم میگه نیست داره مزخرف میگه 

خودتو حتما درمان کن همین امروز شروع کن 

بعضی حرفا و کارها قابل بخشش نیس .... مثه رفتار شوهر همین خانم

درسته عزیزم 

شاید منم اگه جاشون بودم همین بود 

اما ایشون الان بچه داره باید یکمم بخشش داشته باشه فقط و فقط به خاطر بچش

دیشب که بهش گیردادی از نظر توانایی ضعیفترازوقتی بوده که خودش پیشنهاد میده براهمین لجش گرفته حس کرده ...

کااااش ناتوان بود ،هر لحظه از شبانه روز که بگی میخاد ،اصلا هم خسته نبست.حتی تو اوج خستگی و کار زیادم آمادس.بشدت داغه.ولی از من ناراحت بود که چرا هرشب نمیرم پیشش

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

فشار رو ما خانما زياده 

خود من ديشب ١/٥خوابيدم از ٦هم بيدارم بماند كه نوزاد دارم و وسط شبم بيدار شدم 

يه بچه بد غذاي عجيب هميشه مريض😭كه استرسش منو داغون كرده هميشه خدا سرماخوردس اونم نه سرماخورده معمولي تب بالا 

صبح گفته گلو دردم باورت ميشه از سر درد مغز سرم ميسوزه 

كار خونه بكنار 

نوزاد بد قلق بكنار 

همسر وسواسي 

از همه بد تر همسرم اصلا ادم همراهي نيست مدام ايراد ميگيره از خونه بخدا خونم از خيليايي كه بچه ندارن تميز تره اما وسواس داره 

شبا من نا ندارم اونوقت …

ماهم پريشب كلي بحث كرديم 

درسته عزیزم شاید منم اگه جاشون بودم همین بود اما ایشون الان بچه داره باید یکمم بخشش داشته باشه فقط و ...

دیشب فقط بچمو که خواب بود نگاه میکردم و بی صدا زجه میزدم ،فقط بخاطر بچم موندم ،چون بدون بچم میمیرم وگرنه هیییییییییچ خوبی ازش ندیدم

عزیزم حتما حتما خودتو درمان کن دکتر رفتی ؟ببینی دلیل بیماریت چیه ؟روانپزشک رفتی ؟خوشمون بیاد یا نیاد ...

دليل بيماريشونو من ميدونم 

خستگي 

همراه نداشتن 

اينكه تو شبانه روز نه تو هفته ٢ساعت برا خودش نميتونه باشه 

اين ادم نه روح داره نه جسم 

منم همینم وقتی پریودم برام بهترین روزاس ،با وجود اینکه درد زیادی دارم ولی برام شیرینه چون توقع هم ند ...

دقیقااا 

بخدا از بس زندگی ها هم سخت شده آدم دیگه هیچ میلی به این چیزا نداره

آدم باید دلش خوش باشه که بتونه یه رابطه درست برقرار کنه

شوهر من بد نیس اما اوضاع مالی سخته فشار رومه عصبی شدم تقریبا 

خونه نداریم و....

کلا یه آدم زورگو ،عصبی ،حق به جانبه که زندگیمو برام جهنم کرده .من که ازش راضی نیستم خدام ازش راضی نب ...

پس تحفه ای نیست 

قهر نکن ولی محلش نزار ببین چی میشه

امیدوارم همین امروز ازت دلجویی کنه