2777
2789

فیلمای کرمی رو الان میخوام شروع کنم واسه کنکور

ریاضیم ضعیفه چون هر چی میخوام با درسنامه و تست برم جلو باز میلنگم و هیچی نمی‌فهمم

اگه فک میکنین دیره واسه درس خوندن کامنت نذارین😭😂💋اگه فک میکنین فیلمای این آقا زیاده واسه این تایم لطفا راهنماییم کنید

و یه دبیر با فیلمای کمتر معرفی کنید واسه ریاضی لطفااا

آخه من شنیدم کرمی یجور درس میده اونی که هیچی بلد نیست هم قشنگ میفهمه و مسلط میشه از پایه میگه ینی

فیلماش خیلی زیاده؟اگه آره کمکم کنید دیگه بگید با کی بخونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوره ی فیتنوش قراره شروع شه بااون پیش برو🤌دوست من اسفند۱۴۰۱نکته وتست آریان روشروع کردریاضی رو۴۵زد چراانقد ناامیدین شماااا آخه!توفقط کارخودتو بکن گیریم که بگن نمیشه تویه کاری کن که بشه✨️🌱

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
حتی اگه فیلم هاش زیاد باشه اگر میدونی خوبن شروع کن عجله هم نکن برا امسال اگه نشد سال بعد یه رشته بهت ...

نبابا من پشتم 

همین امسالم سگ افسردگی گرفتم نمیکشم شانس اخرمه

دوره ی فیتنوش قراره شروع شه بااون پیش برو🤌دوست من اسفند۱۴۰۱نکته وتست آریان روشروع کردریاضی رو۴۵زد چ ...

قربونت بشم عزیزم

دوره فیتونش سرچ کنم تو تلگرام؟نمیدونم چیه

تو چن ماه جمع میشه؟خفته ای چن تا فیلم ببینم که خیلیی زیاد نباشه و بتونم جمع کنم؟

شروع از مهرش ۴۵ جلسه اس حدودا 

یک روز درمیان یه جلسه ببین تا اوایل فروردین تمومه شاید تعداد جلسه‌ ها کم بشع....اگه کم شد تا اسفند تمومه