2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 180 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شوهرتو کاری نداریم‌میگیم زنشی ولی مادرشوهرت چی؟برا چی چشمو اَبرو نازک میکنه؟بره جلو دخترشو بگیره. ...

اتفاقا اینایی که دخترشون و نمیتونن ادب کنن و زورشون نمی‌رسه بیشتر سر عروس خالی می‌کنند!! می‌خوان به زور بگن ما خیلی آبرو داریم عروس . بعدشم دهن عروس و ببندن که حرفی راجع به دخترشون حرفی نزنه ... به اصطلاح از جلو برآمدگی میکنند. 

مثل مادر شوهر من .

خواهر شوهرم جلو برادراش لباس نامناسب پوشیده بود. خم شدنی معلوم بود همه جاش.

منم تونیک بلند و گشاد پوشیده بودم. مادر شوهرم اومد تو آشپزخونه گفت، همین لباس و پیش داداشتم بپوووش!!!!! 

کسی نبود بگه آخه زنیکه پوشش من پیش داداشم به تو چه مربوط. من این لباس گلو گشادو بخاطر برادرشوعر نامحرمم پوشیدم... 

ساده بودم اون زمان و خجالتی جوابش و ندادم !!

می دونی تابستون کلی مانتو خوب خریدم همه رو یه عیب گذاشت اصلا از چشمم انداخته هی گفت خم شو فلان شدی

میدونم چی میگی گاهی یه حرکت انتحاری میخاد یه بار برای همیشه اخه لامصب ابن مردا هم رعایت نمیکنن وقتی میبینن یه زنی با شوهرشه دیگه نگاه نکن من شوهرم تو مسافرت دیگه زیاد کاریم نداشت یه سری یه شهری اینقدر هیزبازی دید اونم گیر میده ولی خیلی روش کار کردم همیشه هم نمیشه بله چشم گفت

نه من نکفتم با حجاب بدتیپ میشه من گفتم اونجا چون مجبورم با مانتو بگردم بد تیپ دیده میشم

میتونی لباس خوشگل باحجاب بپوشی. یا خیلی حسودی خواهرشوهرتو می‌کنی چشم نداری ببینی خب نرو والا، خونه ی باشه هر جور بخواد میگرده 

حس ششم نیستم، ولی همه چی بهم الهام میشه🥺 درخواست نده حد خودتو بدون😌

چقدر عجیبی

ما ام با حجابیم، نه سفت

دیشب مهمون بودم، شومیز و  شلوار دمپا پوشیدم، روشم پالتو پوشیدم

رسیدم پالتو رو دراوردم

کفش رو فرشی ام همیشه میبرم. والا شیکم هست

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
میدونم چی میگی گاهی یه حرکت انتحاری میخاد یه بار برای همیشه اخه لامصب ابن مردا هم رعایت نمیکنن وقتی ...

اتفاقا بله چشم نمیگم ولی جوری دهن منو سرویس می کنه الکی اخم می کنه داد میزنه 

والا من تعجب میکنم چطوری آدم تو خونه با پالتو میگرده از گرما هلاک نمیشه؟؟؟

دیگه مجبور باشه چیکار کنه بیچاره. حتما زورش بهشون نمی‌رسه .

ولی لباس مناسب الان زیاده اگر بگرده پیدا میشه 

این بلاگر ها رو نشون شوهرم میدم جلو برادرشوهر تاپ می پوشن یا خواهرش انگار فقط برای ما هست

ببین لباسی که دوست داری بپوش برات مهم نباشه شوهرت داد میزنه یا ‌..

چند بار خودشو تیکه تیکه کنه و ببینه تاثیری نداشته عادت می‌کنه 

همون‌طور که خواهره عادتشون داده تو هم میتونی عادتشون بدی