2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 4293 بازدید | 183 پست
خوب شومیز می پوشی اینا به شومیز هم گیر میدن که خم شدی فلان شدی

من باشم فقط در حد سر زدن نیم ساعته میرم و میام. 

دیگه تو نیم ساعت هم با همون لباس بیرون میشینم.

بعدش ب شوهرت بگو من بعده نیم ساعت میرم تو پنج ساعت بمون و برگرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا گرمم میشه ولی مانتو بد میشه واقعا

تو دیده شدن عزیزم مانتو با پالتو فرقی نداره...حداقل  مانتو  تابستانی از این رنگی ها بخر گرمت نشه ...یا از این پیراهن هایی که بقیه عکسش رو گذاشتن بخر با ساپورت و روسری بزرگ بپوش فوقش دوبار دعوا میکنن درست میشه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

اتفاقا بله چشم نمیگم ولی جوری دهن منو سرویس می کنه الکی اخم می کنه داد میزنه

ولش کن اسی تو دیگه شوهر داری خودتو حرص نده عزیزم اصلا در شان اون دختر هم نیست اینطوری میپوشه به خدا بعضی چیزا ارزش دعوا نداره بپوش اعصاب خودتم درگیر نکن الان بعضیا که شیرت میکنن تو زندگیت نیستن ولی منم یه جاهایی کوتاه میام دیگه بی خیال به خدا

کت که کوتاهع عزیزم، شوهرت چیزی نمیگه؟ شوهر من گیر میده ض

نه کت دیگه مثل مانتو هست ،یه ذره کوتاهتره .میتونی قد بلندترش رو بگیری . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
این زور قبپل کردن نیست خودشو زده اون راه وگرنه کی جلو شوهر خواهرش با کراپ روی ناف می گرده

مشکل تو به نظرم لباس پوشیدنت تو خونه  مادر شوهر نیست هر ایده لباسی که دوستان آوردن یه بهونه داشتی براش تو مشکلت خواهر شوهرته دم خانومی گرم که نمیذاره کسی بهش بگه بالا چشمت ابروئه حالا گریه کن