2777
2789
عنوان

من یه خواهرشوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3804 بازدید | 180 پست
اونجا با چی بگردم با مانتو ببرم عوض کنم ؟

مشکلت اینه اینقدر داری به خواهرشوهرت حسادت میکنی از خودت غافل شدی

اون هرمدلی دلش میخاد بگرده

شما وقتی میخای شیک باشی تمرکز بزار رو پوشش خودت

از این کت سارفون ها هستن شیکه..خونه پدرشوهر از اونا بپوش

یا ست بافت هست آزاده بلوزشلوارش از اونا بپوشش

درکل سرگرم تیپ خودت باش 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
چطورمذهبین بازدخترشون بیرون بدون شال و روسری و...میگرده؟یافقط روی شماکه عروسشونی حساسن؟😅من الان طرف ...

همین دیگه میگن نه تو زن منی 

خوب لامصب اونم خواهرته 

با کراپ روی ناف میره بیرون میره راسته بازار محل کار پدرشوهرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دختره شب نمیاد خونه می ره شمال با دویت پسرش بعد الکی میگن رفته خونه دوست دخترش درس بخونه الان پن ...

بگو ما هم گوشامون درازه

برا دخترِ خودشون لاپوشونی میکنن،اونوقت همه ی عقده هاشونو سرِ تو خالیپ میکنن کصافطا

اونم خوب آبروشونو برده دستش درد نکنه.

خدای مهربونم سیپورت
اخه اگر دخترِ خودشونم باحجاب بود ادم زورش نمیومددخترِ خودشون‌آزادو رها این بدبخت زندونیاین همه تضاد ...

من ک دعوا راه میندازم و قطع رابطه والا دختر خودش با دوست پسرش می‌ره شمال بعد اسی با ی شومیز تو خونه قراره ابروشون رو ببره 

منم مثل توام عزیزم ولی با صحبت شوهرتو راضی کن حتی خواستی مثال خواهرشو بزن البته به نیت درست شدن قضیه در ضمن بگو که اسلام گفته حجاب نگفته که مانتو تا فلان جا و غیره بعد دیگه خیلی از خانوما طبق نظر شوهرشون میگردن فقط شما نیستی شاید درست نباشه ولی حقیقته

مشکلت اینه اینقدر داری به خواهرشوهرت حسادت میکنی از خودت غافل شدیاون هرمدلی دلش میخاد بگردهشما وقتی ...

عزیزم منم همین و می خوام کاری با اون ندارم ولی ادم زورش میاد دیگه 

اون بافت ها رو دیدم شلوار بگ و بولیز داره اره دیدم ولی اونم میگن کوتاه خم شدی فلان شد

منم مثل توام عزیزم ولی با صحبت شوهرتو راضی کن حتی خواستی مثال خواهرشو بزن البته به نیت درست شدن قضیه ...

می دونی تابستون کلی مانتو خوب خریدم همه رو یه عیب گذاشت اصلا از چشمم انداخته 

هی گفت خم شو فلان شدی 

من ک دعوا راه میندازم و قطع رابطه والا دختر خودش با دوست پسرش می‌ره شمال بعد اسی با ی شومیز تو خونه ...

دقیقا

اینا که میگن اسی حسودی میکنه رو نمیفهمم واقعا

چجوری روشون‌میشه به این بدبخت بگن حسود؟

حسود نیست فقط دادش ازین همه دو چشمی درومده

دخترِ خودشون بره پی عشقو حالش اونوقت این اجازه نداره توی خونه لباس مرتب بپوشه.

خدای مهربونم سیپورت
نه من نکفتم با حجاب بدتیپ میشه من گفتم اونجا چون مجبورم با مانتو بگردم بد تیپ دیده میشم

خب با مانتو نگرد،شونیز بلندتر،یا شومیز سارافون  و..‌با مانتو بیرون تو خونه میچرخی خدایی

دقیقااینا که میگن اسی حسودی میکنه رو نمیفهمم واقعاچجوری روشون‌میشه به این بدبخت بگن حسود؟حسود نیست ف ...

کلی بافت دارم هم شلن هم خوبن 

الکی گفته خم شدی دیده شد فلان از چشمم افتاده

عزیزم منم همین و می خوام کاری با اون ندارم ولی ادم زورش میاد دیگه اون بافت ها رو دیدم شلوار بگ و بول ...

دیگه اهمیت نده

مگه قراره هرچی گفتن بشه

نگو فلانی اینجوریه

ولی وقتی گفت شوهرت بگو انقدر عقل دارم خوب وبد خودم رو تشخیص بدم..خیلی ناراحتی من دیگه نمیام تنها برو

من همینم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....