2777
2789
عنوان

شوهرم پسم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6211 بازدید | 180 پست
فقط عاشق اوناییم که میگن خب میرفتی پیشش مگه همه چی رابطه سعزیزم این ماییم که به بغل خالی راضی میشیم ...

والا باردارم رابطه در کار نیس ی بار رفتم تو پذیرایی بخاطر هروپفش کلی بهونه گرفت که چرا رفتی 

اقایون درخواست دوستی ندن  
ما بچه بودیم بیشتر اوقات پیش ننه بابامون میخابیدم دقیقا وسطشوننکنه بنده های خدا از دست ما عذاب کشید ...

اره دیگه وضعیت الانمون آه اون شباست🥲🥲😂

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)M❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی و خانما یه سوال راجب همین تاپیک تا حالا شوهرتون رو پس زدین رفتارش بد شد؟

من امتحان نکردم بااینکه اون کرده ولی من دلم نیومده 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)M❤

عزیزم اول تو پسش زدی خب

خب باید درک کنه بچهامون کوچیکن وابسته منن هیچ استراحتی ندارم شب ک میخابن من نمیدونم چطوری بیهوش میشم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
یادهمسایمون افتادم پسرش راهنمایی بود هرشب بینشون می‌خوابید اون‌بنده خدا راننده تاکسی بود اکثر وقتا س ...

من و شوهرم رابطمون خیلی زیاد هس 

ظهر بعد نهار بچه ها رو میفرستم تو اتاقشون تی وی رو براشون روشن میکنم در رو هم قفل میکنم که بابا میخواد بخوابه خسته هس 

بعد شوهرم میگه ظهر خیلی بهتره 

من کلا خودم بیشتر تووفکرم که چطور براش شرایط رو فراهم کنم و میدونم زن تنها وظیفه ای که داره همینه

به همین خاطر همسرم بعد ۱۰ سال زندگی هنوز مثل روزای اول دوسم داره و بهم اهمیت میده

فقط عاشق اوناییم که میگن خب میرفتی پیشش مگه همه چی رابطه سعزیزم این ماییم که به بغل خالی راضی میشیم ...

نه والا من شوهرم من بغلش. نباشم خیلی سخت میخوابه کلا

الان ماموریته دیشب خوابش نمیبرد اصلا تا صبح بیدار بودیم 

حتی ظهرم میخواد بخوابه من میرم پیشش بعد که خوابید میرم اونور😂فکرکنم شوهرم بسشتر از بچه های ایندم بغلی باشه😂😂

اسی و خانما یه سوال راجب همین تاپیک تا حالا شوهرتون رو پس زدین رفتارش بد شد؟

نه من نه شوهرم تو ابن ۱۰ سال حتی اگه ازش دلخور باشم بهش نه نمیگم حتی تو دوران بارداریم رابطه مون مثل قبل سرجاش بود

خودش همیشه بهم میگه تو بهترین زن دنیا هستی میگه هیچ وقت بهم نه نمیگی