2777
2789
عنوان

همین الان در چ حالی من ک دراز کشیدم آب‌جوش اومده برم چای دم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 202 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیست بدون ۲ 😔

در اون حد😂نگران نباش ایشالا کم نمیگیری گلم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
هیچی بچه شیر میدم

خداقوت عزیزم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
با احترام به تمام سبزواریهای عزیز.قومیتی هستن که فقط خودشون باید با خودشون وصلت کنن.یعنی فقط یه دختر ...

موافقم باهاتون  کلا تز خاصی دارن سخت میشه کنار اومد با فرهنگ و سبک زندگی شون

بچه هامو فرستادم مدرسه ته تغاری خونه هم خوابه منم الان برم برای خودم چای دم کنم و زندگی رو شروع کن ...

سلامت باشی همیشه 

اون خانمی گفته بودن شوهرش سبزواری اذیتش می‌کنه .عزیزم درکت میکنم میفهمم چی میگی فعلاصبرکن پسرت یکم بزرگ بشه ازش جداشوراحت زندگیتوبکن مهریه ات روهم بگیر بچزونش بره باننه جونش بمونه سرش بلاخره به سنگ میخوره اونوقت به غلط کردن می‌افته 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
من بچه هامون فرستادم مدرسه. امروز روز تمیز کردن خونست. بمب ترکیده قشنگ....از یه طرف خوابم میاد دیشب ...

ساعت قطعی رو نمیدونی اگ بدونی میتونی برنامه ریزی کنی

خانما من لیسانس دارم 40سالمه ی بچه 13ساله شوهرمو برادرم پسندید باهم دوست بودن ما ترکیه اونا سبزواری ...

خیلی سخته اینطوری...

اگ شرایطش رو داری نمون.

مستقل هم ک هستی 

واقعا بعضی آقایون ارزش گذشت وفداکاری خانوم رو ندارن

امیدوارم بهترین اتفاق ها براتون بیفته و بهترین تصمیم رو بگیری

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
الان یه نسکافه بود خیلی می‌چسبید زیرلحاف هوای سرد

پاشو بجاش ی چای بخور طفلک چای انقد ک خوبه ولی همه میرن سمت قهوه و نسکافه

مهریتو بگیر جداشو ازش چه دلی بزرگی داری تو

یعنی یکی با نقشه پول بابات بگیرتت بعد. تازه آدم بشه  و بخاطر توهمات خودش طلاقت نده و حالا مثل آشغال باهات رفتار کنه سخت نیست . بچم گناه داره . میگه مامان طلاق نگیر من جبران میکنم بخدا خیلی سخته این حرفو از دهن بچه بشنوی