2777
2789
عنوان

همین الان در چ حالی من ک دراز کشیدم آب‌جوش اومده برم چای دم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 202 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دورم از خانوادمولی خب خداروشکر مادرشوهرم همچین اخلاقایی نداره.عزیزم کمی صبور باش حالا ک دور شدی ...

مرسی عزیزم .‌ارع دوریم. اینقدر هم دلم برای خواهرم تنگ شده اون منو داشت منم اونو . دیشب زنگ زدم صداش گرفته بود . این موقع ها میامد خونه ما . 

مادر شوهرم خیلی خوبی کردم فقط بی اعتنایی و بی احترامی دیدم. کادو می‌گرفتم میگفتم برای صمیمت که دختر ندارع . بعد می‌دیدم کادو مو‌ به اسم خودش و برادرشوهرم کادو میداد به زنداداشاش

خونتو هیچوقت ترک نکن عادی میشه براش ترکم کردی بچه نبر تت سختش بشه بیاددنبالت الان همه چی بر وفق مراد ...

بالاخره باید دلش برای من که هیچ برای بچه هاش تنگ بشه یا نه؟

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

دوستش بهش زنگ زده گفت حالش خوبه نمیدونم💔

خداکرمی پس

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
دوستش بهش زنگ زده گفت حالش خوبه نمیدونم💔

خداروشکر پس

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم