2777
2789
عنوان

همین الان در چ حالی من ک دراز کشیدم آب‌جوش اومده برم چای دم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 202 پست
واقعا دلم تو این زندگی نبوده و نیست حرف مردم هم دیگه با این پختگی برام مهم نیست فقط مترسک سر جایزه و ...

مادر همینه تمام فکر و ذهنش بچشه.

کاش قانون کشورمون هوای زن ها و مادرها رو داشت

به طرق مختلف..

ولی حیف....

تمام حق با مرده

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

واقعا موندم چیکار کنم 

ببین مادرشوهرم جلو دخترای خواهرش واسه این که بگه چه حبثیف عروسم نشدی ببین فرشته میشه یعنی علنا یبار تو چشام گفت من بلدم بازیگر شم میخام گریه کنم بعد زد زیر گریه بخدا هنوزم هنگم

پدر شوهرم پول پسر مرگشو برداشت جاریمو دک کرد آنقدر پول ندیدست بهش دست نمیزنه

شوهرم جوری تهدید طلاق میکنه انگار من عاشقشم یا میترسم دیگه نمیدونه طلاق برام عروسیه و فقط بخاطر بچه باهام گرچه تو این شرایط روانشناسی بچم واقعا آسیب دیده.  واقعا بیمارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر همینه تمام فکر و ذهنش بچشه.کاش قانون کشورمون هوای زن ها و مادرها رو داشتبه طرق مختلف..ولی حیف.. ...

ببین من ی مدت پلیس افتخاری بودم مشاوره میدادم کل ناجا تو کفم مونده بودن که چقدر خوب با مردم راه میام وو مشاوره میدم چندبار ازم تقدیر شد بخاطر حجم کار بالا اومدم بیرون 

ی خانمی با 3 تا بچه میخاست جدا شه فقط ی خونه به نامش بود ببین دلمم جسارت اونو میخاد

نمیدونی چقدر سخته به مردم راهکار بدی و خودت عذاب بکشی

چقدر سخته آخر ماه ببینی تمام آدمها با حرفاشون روی هم ی تیکه از پازل بدبختیاته و تو ی تنه اینهمه به جون خریدی ی موی سیاه سرم نمونده 

دقیقا جاریم همشهری‌همشهریسونه ببین دوزار بهشون بها نمیده من آنقدر بهشون احترام گذاشتم هوا ورشون داشت ...

عزیزم یه حقیقت تلخی هست که من جدیدا بهش پی بردم .خانواده شوهر هر چقدر که بیشتر خوبی کنی براشون عادت میشه و در گذر زمان باید بیشتر خوبی کنی تا به چشم بیای.

ولی اگه از همون اول باهاشون خیلی معمولی باشی همیشه همون عروس خوب میمونی و از ترس اینکه نکنه باهاشون قطع ارتباط کنی همیشه بهت محبت میکنن 

عزیزم یه حقیقت تلخی هست که من جدیدا بهش پی بردم .خانواده شوهر هر چقدر که بیشتر خوبی کنی براشون عادت ...

نه من دیگه آدم سابق نیستم و اصلا خودمو خسته نمیکنم و کاری ندارم پدرشوهرم بهم میگفت پاشو خونه رو جارو کن اونم با جارو قدیمی و منم میگفتم ببخشید جاروبرقی میزنم بعد میگفت چرا زود تموم کردی و ایراد می‌گرفت بخدا موندم چی بگم اون وقت بابای من جرات نداره به عروسش بگه بستنی ساده‌ دوست داری یا کاکایویی

اینجوری خیلی بهتره

ببین شوهرم بزور منو می‌برد خونه. باباشو تمیز کنم 

مهرطلبه

خدا ازش نگذره نه خودش نه خانوادش 

خیلی آدمای بدین

بخدا تناردیه ازینا بهترن

واقعا ظالمن 

تو رو خدا دعا کنید بمیرن خلاص بشم 

ببین شوهرم بزور منو می‌برد خونه. باباشو تمیز کنم مهرطلبهخدا ازش نگذره نه خودش نه خانوادش خیلی آدمای ...

دعا میکنم خدا بهت آرامش بده عزیزم 

واقعا خیلی سخته همچین شرایطی .

من مثل شما هم نبودم تازه ولی کلی اذیت میشدم .میرفتیم اونجا خواهر شوهرام مینشستن بعد شوهرم به من میگفت بلند شو سفره بنداز 

یه بار عصبی شدم بلند گفتم فقط من میخوام بشینم سر سفره ؟؟ بقیه نگاه میکنن؟

از اون ب بعد خونشون لیوان آبم جا ب جا نمیکنم 

دعا میکنم خدا بهت آرامش بده عزیزم واقعا خیلی سخته همچین شرایطی .من مثل شما هم نبودم تازه ولی کلی اذی ...

مرد باید شعور داشته باشه بفهمه عزتش به عزت زنشه 

دل من دیگه تموم شده چطور آروم بشه 

خدا خودش همه اونا ک عذابم دادن رو تنبیه کرد ولی مگه میفهمن 

دعا کن شوهرم بمیره 

شمارشو ندارم💔

هنور خبری نداری؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم