2777
2789
عنوان

همین الان در چ حالی من ک دراز کشیدم آب‌جوش اومده برم چای دم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 202 پست
دستشویی دارم حوصله م نمیزاره برم 😄

نگه ندار ضرر داره برو راحت شو 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
بچه هاروراهی مدرسه کردم شوهرم برد ازاونجاهم میره سرکار اومدم درازکشیدم بارون اومده خیلی سرده می‌خوام ...

اره هوا سرده بخواب😁😁👌🏼

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برا پسرم میسوزههی میگه امشب دیگه میریم خونه خودمون میخابیم؟پدر نیست کهدلش از سنگهلااقل یه زنگ نز ...

الهیی چ بد طفلک بچه ها 

من بچه هامون فرستادم مدرسه. امروز روز تمیز کردن خونست. بمب ترکیده قشنگ....

از یه طرف خوابم میاد دیشب کم خوابیدم از یه طرفم میترسم اگر بخوابم برق قطع بشه نتونم کاری کنم. عجب گیری کردیم بخدا

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
منم تا می‌خوام حس خوب بگیرم . میگم نکنه مادرشوهرم باز بخواد با حرفاش اعصاب شوهر م و بریزه بهم . تو ی ...

چ وضعیتی داریی

خداروشکر حالم خوبه صبحانه میخوردم

شکرخدا نوش جان

شکرگذاری یادت نره . خدایا شکرت که قرار بخندیم و اتفاقات خوب ببینیم

حتمااا انشالا ک همه خوب باشن 

خانما من لیسانس دارم 40سالمه ی بچه 13ساله شوهرمو برادرم پسندید باهم دوست بودن ما ترکیه اونا سبزواری ...

تازه عروسیشون ک فامیل بوده بلا و تحقیری نبوده با مادر و خواهر و خانوادش سرشون نیاورده باشن ولی می‌میپرستنش آنقدر تو زندگیم موش می‌دوند رفت با همسایه مادرم دوست شد میرفت سفر تا از من چیزی درباره عوضش سالی یبار خونش میرفتیم آنقدر اذیت و متلک که اون 2 ساعت اندازه 200 سال می‌گذشت الانم سرطان داره و دکترا جواب کردن همه جام پشت من بد میگه 

توفکردرس دخترمم کلی دیشب علوم رو توضیح دادم نمی‌دونم یادش مونده یانه دعاکنین خوب جوابهارو بلدباشه مع ...

ایشالاا خوب جواب میده اخئیی بچه ها درس میخونن مادرها نگرانن چ قشنگ

ما شمالیم یه بارون کوچولو می باره ولی حال میده🤌

چ خوب شمال خیلی قشنگه جای قشنگی هستین