2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 5517 بازدید | 222 پست

این چیزایی ک میگی خودت با رفتارت  یا همان اول میتونی بگیری ولی ما با ی جامعه جهان سوم ک بچه ها زیر نظر اینا رشد میکنند طرفیم .در ضمن حتی کارنامه بچه هم به مادر نمیدن.یا اینکه امضا پای برگه اردو رفتن بچه .

این چیزایی ک میگی خودت با رفتارت یا همان اول میتونی بگیری ولی ما با ی جامعه جهان سوم ک بچه ها زیر ن ...

حالا بیا به اینا بفهمون حقوقتون برابر هست .خودشون هم نمیخوان .دوست ندارن.ما مشگلمون از بن هست .از مادرهایی ک ندیدن .نشنیدن .اموزش ندیدن.از باباها.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا قوانین شرعی و عرفی جامعه هستند عامه مردم قبولش دارن و متعهد به اجرای آن هستند و این خودشون هستن ...

میگه در بسیاری از مواقع افراد جامعه افکار و عقایدی رو میپذیرند که پشتوانه منطقی محکی نداره خب بلکه یا بخاطر گذشت زمان یا انتقال اون از این نسل به نسل دیگه  به صورت عادت دراومده و بیشتر مردم پیرو اون هستند دقیقا مثل این مسئله 

اما گاهی افرادی از این جوامع مثل من  و بسیاری دیگه به استباه بودن این افکار و عقاید پی میبرن وسعی دارن مردم را نسبت به باطل بودن آن عقاید آگاه کنند 

از اونحا که این افکار مورد پذیرش مردم بوده سال ها باهاش زندگی کردن  این سخن ما رو نمیپذیرند و دیدگاه مارو باطل و انحرافی میدونند

دقیقا قضیه تمثیل غار افلاطونه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
این چیزایی ک میگی خودت با رفتارت یا همان اول میتونی بگیری ولی ما با ی جامعه جهان سوم ک بچه ها زیر ن ...

کی گفته کارنامه به مادر نمیدن؟ من تمامی کارنامه هامو مادرم گرفته تمامی امضاهای مربوط به مدرسه هم اون زده 

حالا کاری به این ندارم ولی باید کم‌کم آگاه شن ما نمیتونیم همش بشینیم کاری نکنیم بگیم خودشون نمیخوان باید از یه جا شروع شه که اوناهم آگاه بشن و بخوان

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
میگه در بسیاری از مواقع افراد جامعه افکار و عقایدی رو میپذیرند که پشتوانه منطقی محکی نداره خب بلکه ی ...

اینا قوانین فرا بشری و مذهبی هست قوانین الهیه و مردم با فطرتشون پذیرفتن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اینا قوانین فرا بشری و مذهبی هست قوانین الهیه و مردم با فطرتشون پذیرفتن

الان من به سوال دارم از شما 

شما الان به این وضع و قانون ها راضی هستی؟ 

فطرت یعنی شناخت ذاتی انسان خب قوانین الهی ربطی به فطرت آدمی نداره مگه قبل اسلام انسان های دیگه به قوانین اسلام ذاتی آگاه بودن و اونارو قبول داشتن؟

الان من به سوال دارم از شما شما الان به این وضع و قانون ها راضی هستی؟ فطرت یعنی شناخت ذاتی انسان خب ...

فطرت از اول حیات انسان هارو شامل میشه

کی گفته کارنامه به مادر نمیدن؟ من تمامی کارنامه هامو مادرم گرفته تمامی امضاهای مربوط به مدرسه هم اون ...

تو همین الان تجربه نداری .حقوق زن ک میگن یعنی اجازه امضا نداری.یعنی در حد افغانستان.بعد اومدی اینجا میگی کی گفته

الان من به سوال دارم از شما شما الان به این وضع و قانون ها راضی هستی؟ فطرت یعنی شناخت ذاتی انسان خب ...

اول قوانین الهی دقیقا مطابق با فطرت و ذات بشریت هس 

دوم قبل از اسلام خداوند متعال دین انسانها را کامل نکرده بود و با فرستادن آخرین پیامبر و کاملترین دین اون رو کامل کرد 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
تو همین الان تجربه نداری .حقوق زن ک میگن یعنی اجازه امضا نداری.یعنی در حد افغانستان.بعد اومدی اینجا ...

من در جواب تیکه آخر جملت گفتم گفتم میدن 

وگرنه نسبت به حق امضا زن و اینا آگاهم که سعی در آگاه کردن دیگران دارم 

اما چون اینها تا الان درون غار بودن روشنابی چشماشونو اذیت میکنه ترجیح میدن برگردن درون غار و عقیدشون نسبت به داخل غار استوارتر میشه

اول قوانین الهی دقیقا مطابق با فطرت و ذات بشریت هس دوم قبل از اسلام خداوند متعال دین انسانها را کامل ...

باش شما درست میگی 

شما یکم تحقیق کن میفهمی چرا به زن ها این حقو ندادن همین الانش زنا چنان بی ادب و بی حیا شدن ک وضعشون ...

جوونم در هر قشری در هر صنفی آدم خوب بد هست قرار نیست همه مردا یا زنااا خوب باشن اگه اینجوری بود ک جهان گل و بلبل بود الان 

دوم اینکه شما یعنی اگه حق طلاق و حق حضانت و خروج از کشور خودتو داشتی بی حیا بی ادب میشدی؟

اگه عقیدت اینکه که واقعا متاسفم 

یعنی از شما باید حقوق طبیعیتو سلب کنن که شما گستاخ نشی ببخشید مگه انسان حیوان یا برده است ؟