2777
2789
عنوان

شوهرم اسنپ کار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 45 پست
کجا‌گفته وضعش خوبه؟ بیچاره تو‌همه تاپیکاش‌که‌ددنبال چیزای قسطی و وام و اینجور‌چیزاس داره از‌بی‌پولی ...

وعضو خوبه چون خونه داره ولی خواهر برادراش  ساکنن؟؟

ماشینم ک با وام من گرفت. جو رمه چیو من دارم میکشم. 

شوهر منم مخفی کاری زیاد داره ولی خیانتکار نیست.زنگ‌میزنه خواهراش بعد حذف میکنه من نبینم😑

بدم میاد وقتی زن نیاز داره مرده‌شور تو بدترین موقعیت بودم. انتظارشو نداشتم.

اگه خانوادم نبودن. یا خونه خودم بودم و کسی پیشم نبود حتما میمیرم. هرچقدر گقتم  فشارم خیلی پایینه نمیتونموحرف بزنم. هواس پرت بودم معلوم‌نود چی میمیگفتم . حالم رو دید شنید  ولی اقدام نکرد. از خداش بود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجا‌گفته وضعش خوبه؟ بیچاره تو‌همه تاپیکاش‌که‌ددنبال چیزای قسطی و وام و اینجور‌چیزاس داره از‌بی‌پولی ...

تایپک شوهرم میگه برو پولموبیارو بخون

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

,خب چرا گفتی؟ نامحسوس حداقل میفهمیدی کجا میرفته چ غلطی میکرده

نامحسوسم‌گفتم دروغ گفته.

هی دروغ پست دروغ. درمورد برادر خواهر.

بنزین.

لباس زن مردم و.... خونش میوه باغش ک خواهرش نزاشت تواین ۷ سال عقد یدونه بخورم خون کرد برام و....

کلی بهم دروگفته

نامحسوسم‌گفتم دروغ گفته. هی دروغ پست دروغ. درمورد برادر خواهر. بنزین. لباس زن مردم و.... خونش میوه ب ...

مردا کلا جنسشون خرابه نمیدونم چرا واقعا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خب تو چرا بهش گفتی که از تو اون برنامه فهمیدی... معلومه حذفت می‌کنه دیگه

تا گفتم قیافش تغییر کرد یچیز دیگ گقت. بعد یروز دیگم خواهرش زنگ زد بردتش بیرون.

گفتم چرا زنگ میزنه .چرا مسدودی دراوردیش؟

میگ خودش نبود.من باخودش قهرم،داداشم باهام صحبت کرد،.

گفتم داداشت خودش موبایل داره، چرا بخاد با موبایل خواهرش حرف بزنه.

بعد گفت موبایلش خرا بود. گفتم دیدمت خواهرت سوار ماشینت بود و من با اسنپ رفتم دکتر.

خاک تو سرت‌

با ماشین من ؟؟ من اصلا راضی نیستم خواهرت  دشمن هردومون. اونوقت تو .

گفتم ماشینمو برگردون نقشه هردوتون بود ک ماشین خونه همه چی از زن باشه.

میدونستم خواهرت سرتو ببره هم برات عزیزه و حرفشو گوش میدی.

گفت بروطلاق بگیر نمیتونی ببینی.

گفتم آها اینجوری شد. قبل وام گرفتن و پول چاپیدن این حرفارو نمیزدین

تا گفتم قیافش تغییر کرد یچیز دیگ گقت. بعد یروز دیگم خواهرش زنگ زد بردتش بیرون.گفتم چرا زنگ میزنه .چر ...

من که نمی‌دونم چرا هی داری ادامه میدی... تاپیک هاتو تقریبا همیشه میبینم و تو ذهنم هست که چیا گفتی... فقط نمی‌دونم مثلا چه خیری از این آدم میبینی و ترس از دست دادن چی رو داری که این تخم تحفه رو ول نمیکنی و طلاق نمی‌گیری 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
تایپک شوهرم میگه برو پولموبیارو بخون

وااای 🤣 چرا دوس‌دارن چاخان بگن‌من‌نمی‌فهمم این‌چندمین‌مورده اینجوری‌می‌بینم‌تو‌نی‌نی‌سایت الان‌یادم‌ افتاد این‌کاربرو‌قبلا‌تاپیک‌زده‌بود‌پول دکتر ندارم می‌خواست‌به‌یه‌خیر‌زنگ‌بزنه الان‌تو‌اون‌تاپیکش‌دیدم‌زده‌خونواده‌پولداری‌ان 😂😂

من که نمی‌دونم چرا هی داری ادامه میدی... تاپیک هاتو تقریبا همیشه میبینم و تو ذهنم هست که چیا گفتی... ...

میخچال حقمون تمام کمال بگیرم. مهریم ب اندازه ای نیست ک بخوام صفرش کنم. میگه مهریت ۵۰ تا .بگیریش اندازه ۱۰۰۰ تا دیگم دارم ک بدم هرکی زنم میشه ولی تو دختر نیستی  ‌دختر باشی هم کسی نمیگیره تورو چون ازدواج کردی دست دومی. گفتم ج خوبیه. ج خدارو چطور میدین؟؟ .

من نمیگذرم.

هم دزدن هم حیوان و....

وااای 🤣 چرا دوس‌دارن چاخان بگن‌من‌نمی‌فهمم این‌چندمین‌مورده اینجوری‌می‌بینم‌تو‌نی‌نی‌سایت الان‌یادم ...

چیبگم والا راستو دروغش پیش خودشولی اگه راس باشه..... آدمیه که من دیدم اینقد باج میده به این پسره به اصطلاح شوهر

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من نیاز داشتم ب همسرم. من نه بیمارستان برای درمانم. شاید اصلا من‌میمردم. چرا آخه امضا از این میخواست ...

عزیزم من درست میکنم یه چیز دیگه دارم میگم 

میگم بیخیالش شو  فاصله بگیر کم بهش زنگ بزن اصلا چه معنی میده برنامه کاری شوهرت رو گوشی تو نصب باشه که اینقدر حساس بشی 

مگه تو مادرشی؟تو زنشی گلم باید خانمی کنی براش 

نه اینکه مثلا پلیسا بیفتی دنبالش که ببینی کجاست برنامشو چک کنی  واتساپ و اینستارو چک‌کنی

این کاری که اینبار کرده نتیجه روزهای قبله 

حتما ازت یه رفتارهایی دیده اینجوری تلافی می‌کنه یا فکر کرده مادرت داره دروغ میگه 

وااای 🤣 چرا دوس‌دارن چاخان بگن‌من‌نمی‌فهمم این‌چندمین‌مورده اینجوری‌می‌بینم‌تو‌نی‌نی‌سایت الان‌یادم ...

عزیزم پولداری ب خونه ماشین نیست.

شوهر من پولی نداره ک برام هزینه کنه. خانوادم سطح پایینن هرچی داشتیم فروختیم. تو این ۱۰ ماه نزدیک صد تومن هزینه کردن.

دیگ ندارم ک بدیم.

چاخان نیست واقعیته درک میخاد

عزیزم من درست میکنم یه چیز دیگه دارم میگم میگم بیخیالش شو فاصله بگیر کم بهش زنگ بزن اصلا چه معنی می ...

ن از اولین روز عقدمون همین بوده هیچوقت درست نشد. خانوادش بدترین کار رو باهاش کردن همچنان بردشونه.

بجاش با منی ک باهاش خوبم لج میکنه

میخچال حقمون تمام کمال بگیرم. مهریم ب اندازه ای نیست ک بخوام صفرش کنم. میگه مهریت ۵۰ تا .بگیریش اندا ...

اگه میتونی بگیر ولی فعلا که داری عمرت رو به بطالت میگذرونی و خودت رو عذاب میدی و کاری هم از پیش نمی‌بری... اصلا فکر ادامه زندگی باهاش نباش به هیچ وجه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

چرا باید وقتمو الکی بزارم بیام اینجا پیام بدم.

اگه بخانوادم بگم ک منت میکنن.

چون خسته شدن از بس این حرفارو زدم.

میام اینجا تا ی راهنمایی یا دلگرمی چیزی.

پولدار میتونه خونه نداشته باشه پول داشته باشه.

یک مورد هم خونه دارن مثل شوهرم و پول ندارن.

خونه شوهرم هم ارثیه.  خودش ک نخرید .

خدا شاهده میبینه.