2777
2789
عنوان

حقوق برابر

5761 بازدید | 222 پست

میدونم تهش یا گزارش میخورم یا قراره بترکم ولی میگم 

حق طلاق،حق تحصیل،حق خروج از کشور،حق اشتغال،حق محل سکونت،حق حضانت(بعد بچه دارشدن دیگه)بعد ازدواج همش دست همسرت میفته و هیچ فرقی با ی برده نداری،هرجام بری امضای همسر میخوان

میدونم الان یه عده میان میگن مرد مهریه میده مرد شیر بها میده و مرد نفقه میده 

اول اینکه به نظر من بهتره یه خانم مهریه نگیره اما حق طلاق دست خودش باشه ، نفقه نگیره حق حضانت بچه رو داشته باسه ،شیر بها نخواد اما حق خروج از کشور و داشته باشه

خیلی هاروو داریم تو همین نی نی سایت میبینیم که هر روز از شوهراشون مینالن اما به هاطر اینکه حق طلاق ندارن نمیتونن جداشن یا به دلیل وابستگی به فرزندشون خب اینجا مهریه به دردشون نمیخوره تازه تهشم میگن مهرم حلال جونم آزاد 

باز یه عده قراره بیان بگن مردا میرن کار میکنن و اینا خب زنم داره کار میکنه اون زنی که خونه داره داره کارای منزل و ترتبیت فرزندانو برعهده داره که چیز کمی نیست 

تازه بماند که یسری خانم ها هم دارن پا به پای یک مرد کار میکنن 

به نظر من این حقوق برابر باید فرهنگ سازی بشه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

ربطی به فرهنگ سازی نداره!!! 

از پایه باید همه چی عوض شه 

قانون و عرف باید تغییر کنه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فمنیست نیستم اما طرفدار حقوق برابرم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

گل گفتی مردا کارمیکنن مزد میگیرن اما ی زن شب و روز تو خونه زحمت میکشه مزدی نمیگیره تازه میگن مگه چکارکرده فقط میخوره و میخوابه😏 اون زن هایی ک شاغلن که هم زنن هم مرد دیگه جای خود کسی قدر دان زن ها نیست حتی زنها علیه خودشون هستن اما مردا اگ هم جنسشون خیانت کنه آدم بکشه هرکار بکنه پشتش هستن!!!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ربطی به فرهنگ سازی نداره!!! از پایه باید همه چی عوض شه قانون و عرف باید تغییر کنه

بله . متاسفانه 

به نظر من تا حدودی تقصیر خودمون هم هست 

وقتی این حقوقو نداریم پس مهریه حقمونه و به هیچ وجه نباید ازش بگذریم که یه عده از خانم ها اینکارو میکنن و همین مردها رو پروو میکنه نصف آمار خیانت به خاطر همینا افزایش میابه چرا چون آقا مطمئنه حق طلاقو خانم نداره و اگر بخواد ژلاق بگیره اونقدر اذیتش میکنه تا بگه مهرم حلال

واقعیت بگم هر زنی می تونه اینا رو طبق قرارداد از شوهرش بخواد ولی ما درگیر دانش عمومی شدیم

میتونه بخواد اما مردا رضایتتت نمیدن 

اگه از اول قانون مهریه و نفقه و شیر بها و این چرتو پرتا نبود جاش اینارو میزاشتن وضع خیلی بهتر می بود 

متاسفانه اسلام حس میکنه در این موارد به نفع زن عمل کرده در حالی که کاملا برعکسه

میتونه بخواد اما مردا رضایتتت نمیدن اگه از اول قانون مهریه و نفقه و شیر بها و این چرتو پرتا نبود جاش ...

در اون زمان به نفع زن بود یه لحضه فکر زمانی که بر می گشتی خونه پدرت اگه حتی میذاشتن کلی حرف روت بود باید یه پولی برای گذران زندگیت داشتی ولی الان اوضاع فرق کرده من نظر خاصی تو این مورد ندارم چون نمی تونم عوض کنم

میتونه بخواد اما مردا رضایتتت نمیدن اگه از اول قانون مهریه و نفقه و شیر بها و این چرتو پرتا نبود جاش ...

مردا بخان رضایتم بدن مادرشون ک ی زنه از حسادت تو گوشش میخونه تا منصرفش کنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
در اون زمان به نفع زن بود یه لحضه فکر زمانی که بر می گشتی خونه پدرت اگه حتی میذاشتن کلی حرف روت بود ...

مگه نمیگن اسلام درباره ی همه ی زمان ها صحبت کرده ؟ پس اگه درباره همه زمان ها گفته باید زمان ماهم شامل میشد دیگه اگه نشده که اصلا وارد یه بحث دیگه میشیم

همه جامعه هم همین نی نی سایت نیس

اما یه بخشی از افراد جامعه که درونش هستند کاچی به از هیچی 

از همین چیز های کوچیک شروع باید شه تا سراسر جامعه رو فرا بگیره

اما یه بخشی از افراد جامعه که درونش هستند کاچی به از هیچی از همین چیز های کوچیک شروع باید شه تا سراس ...

اینا قوانین شرعی و عرفی جامعه هستند عامه مردم قبولش دارن و متعهد به اجرای آن هستند و این خودشون هستند که رعایت میکنند 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

قرار نیست هیچکدوم از اینا که گفتی رو بگم 

قراره بگم مرد ولی زن هست 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️