2777
2789
عنوان

عرق شدید کف دست و پا

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ویتامین دی هم چک کن منم کمبود ویتامین دی داشتم

کمبود ویتامین ندارم ازمایش دادم همچیم اوکی بود

فقط کبد چرب گرید 1 دارم ک فک نمیکنم علتش همین باشه چون ازبچگی اینطورم 

لاغرم هستم اتفاقا

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..تونا امیدی مطلقم  

قرص چی مصرف میکنی حالت بهتر نمیشه ؟

دارو هیچی مصرف نمیکنم چون کنکوریم بهم دارو نداد فقط رژیم غذاییم و عوض کردم

چطوری عزیز؟

بادمجان رو پوست بکن بعد ورقه ورقه کن ( مثل همون موقع که واسه خورشت امادش میکنی) بعد بچینش تو یه ابکش و زیرش یه ظرف بذار یه مشت گنده هم نمک بپاش روش بذار هفت هشت ساعت بمونه یه گوشه اگر افتاب بود بزاری زیر افتاب که عالی میشه 

یه اب سیاه رنگ ازش خارج میشه اون ابو باهاش دست ها و پاها رو بشور بزار بمونه تا اون اب خشک بشه بعد برو ابکشی کن 

بادمجان رو پوست بکن بعد ورقه ورقه کن ( مثل همون موقع که واسه خورشت امادش میکنی) بعد بچینش تو یه ابکش ...

مشکل اینجاس جواب نداد اصلا ...میگن ژنتیکیه

واقعااا ؟من اتفاقا میخواستم برم بوتاکس نتیجه نداد؟ خوب شد گفتی بهم دکتره گفت اره درد داره ولی تا 6 م ...

دروغ نمیگه نه

ولی خب من ی جلسه انجام دادم درد فوق وحشتناک

گفت ی جلسه دیک بیا نرفتم

اقایون درخواست دوستی ندن