2777
2789
عنوان

این سوالو از پسره بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه سنش کم نباشه متوجه میشه خودشو میزنخ به اون راه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
ینی نمیشه بدون هیچ حسی به ینفر پیام بدی جهت سرگرمی و گذروندن تایمت

نه خب واقعا چه کاریه؟ اگه کسیو دوست نداشته باشی کلا میزنی بلاکش میکنی چه برسه بخوای چندین ماه باهاش وقت بگذرونی غیر از اینه؟

نه نپرس و دیگه ام بهش پیام نده 

حس از دست دادن رو بهش القا کن 

اگر دوستت داشته باشه پیام میده و ..! 

پیام هم داد جواب نده یا خیلی سرسری جواب بده 

ببین چیز خاصی میگه حالا یا ن 

خیلی کوتاه جوابش رو بده و خدافظی کن 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

چرا نپرسم؟ بده؟

اگر بپرسی این حس و بهش میدی که 

( میخواد خودشو بندازه) 

یا همچین حالتی 

ارزش خودت رو با نگفتن حفظ کن 

خودت رو کمرنگ کن تا بیشتر بیاد سمتت 

اگر نیومد مطمئن باش هیچ ارزشی واسش نداری 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

اگر بپرسی این حس و بهش میدی که ( میخواد خودشو بندازه) یا همچین حالتی ارزش خودت رو با نگفتن حفظ کن خو ...

یعنی اگه دوستم داشته باشه منتظر این نمیمونه که خودم اول پیام بدم خودش اول پیام میده درسته؟

یعنی اگه دوستم داشته باشه منتظر این نمیمونه که خودم اول پیام بدم خودش اول پیام میده درسته؟

دقیقا همینطوره! 

دقیقا همینطوره!

بعد من یه باز ازش پرسیدم حرف زدنمون واست چه معنایی داره اون جواب داد چه معنایی باید داشته باشه؟ حرف میزنم دیگه..

معنای خاصی نداره واسه من...

خب این یعنی چی؟؟ چی برداشت میکنید یعنی دوستم نداره؟

این چیزای خیلی ساده اس 

ولی شما دخترا چون احساسات بهتون غلبه می‌کنه 

دوست ندارید بپذیرید 

و خودتون اقدام میکنید 

و وقتی یک دختر اقدام به شروع رابطه کنه با نداشتن آگاهی 

دو حالت تخریبی وجود داره 

یک پسره میگه نه من دوست ندارم باهات وارد رابطه بشم و همینجوری اوکی بودم ....

دو: پسره دوست نداره ولی چون لاشی هست خوشش میاد که وارد رابطه بشه و سواستفاده کنه و در آخر بگه مگه من خواستم ، خودت خواستی و پیشنهاد دادی 

پس خودت رو ازش بگیر و کمرنگ کن 

اگر دوستت داشته باشه بیشتر پیگیر میشه 

۱۹ سالشه

خب سنش ک همچین پایین نیست دیگ خودت باید ببینی از رفتاراش بالغه یا ن 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بعد من یه باز ازش پرسیدم حرف زدنمون واست چه معنایی داره اون جواب داد چه معنایی باید داشته باشه؟ حرف ...

یعنی دوستت نداره و تایم های خالیش رو پر می‌کنی ! 

اگر دوستت داشت می‌تونست حتی غیر مستقیم بگه دوستت دارم مثلا

با تو که حرف میزنم مثلا آرومم با خوشحالم یا همچین چیزایی