2777
2789
عنوان

این سوالو از پسره بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست
از کجا فهمید چیه دختر سوال به این واضحی و آشکاری ازش پرسیدی خوب مشخصه متوجه میشه منظوری داری !

سوالم دقیقا این بود: حرف زدنمون برات چه معنایی داره میخوام بدونم که حرف زدنمون رو چه حسابیه بعد خودشو زد به نفهمیدن و گفت چه معنایی باید داشته باشه معنای خاصی نداره واسه من ...

سوالم دقیقا این بود: حرف زدنمون برات چه معنایی داره میخوام بدونم که حرف زدنمون رو چه حسابیه بعد خودش ...

خوب سوالات کاملا واضح و شفاف هستش دیگه 

حرف زدنمون چه معنایی داره 

یعنی یا معنایی نداره

یا حس دوست داشتن توشه 

غیر از این چه معنایی میخواد داشته باشه ؟؟

که اونم کلا بی معنایی رو ترجیح داد تا بفهمی دوستت نداره و در حد هم‌صحبتی بود 

خواهر گلم شما بیشتر از افکار خودت ضربه خوردی ! 

از کاه ، کوه ساحتی 

از رفتار های کوچیک اون که بخاطر هم صحبتی بود 

دوست داشتن تفسیر کردی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب سوالات کاملا واضح و شفاف هستش دیگه حرف زدنمون چه معنایی داره یعنی یا معنایی ندارهیا حس دوست داشت ...

اره دقیقا😢😭💔

بهم گفت برام معنا نداره آخه من تنها کسی بودم که خیلی بهش اهمیت میدادم و واقعا دوستش داشتم یه بارم بهم گفته بودم وابستم شده...

اره دقیقا😢😭💔بهم گفت برام معنا نداره آخه من تنها کسی بودم که خیلی بهش اهمیت میدادم و واقعا دوستش د ...

ببین در کل سر و تهش رو بزنی نخواسته که باشه 

ترجیحس این بود که وارد رابطه نشه

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

ئحس حسادتشو تحریک کن یا یکم فاصله بگیر اون موقع میفهمی 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶