2777
2789
عنوان

کسی اینجا پنیک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 31 پست

بله

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینهتنفس عمیق و صبوریاب خنک بخور

رفتم دو لیوان اب خوردم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
نداریم🥺

اشکال نداره فقط اروم باش یکم پنجره رو باز کن اب خنک بخور نفساتو کنترل کن سعی کن نفسای عمیق بکشی بعدشم طاق باز دراز بکش و بازم فقط نفساتو کنترل کن هیچی نیست اصلا نترس زوده زود خوب میشه و هیچ اتفاقیم برات نمیفته 

برو صورتتو آب یخ بزن به بوهای خوب فک کن و نفس عمیق بکش

نفسم نصفه نصفس

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
فشار خون دارین؟چرا قرص خوردین؟

بابام فشار داره زدم نت علائم فشار اومدم دیگه خوردم

🥲💔

دست و صورتتو بشو 

آب سرد بخور

گلاب بخور

اگه گل گاوزبون داری دم کن بخور

ارامش خودتو حفظ کن

قران بخون

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
بله من شدم میدونم چی میگی.. مواقع اینطوری با اب سرد پاتو از زانو تا پایین بشور دستتم ازآرنج تا پ ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🥺❤️

اره همیناس علائمش قرص فشار نیاز نبود اصلا از فشار نیس سعی کن تنفستو کنترل کنی دم و بازدمتو نفس عمیق ...

دارم بهتر میشم🥲♥️

اشکال نداره فقط اروم باش یکم پنجره رو باز کن اب خنک بخور نفساتو کنترل کن سعی کن نفسای عمیق بکشی بعدش ...

باشه عزیزدلم خیلی بهترم🥺❤️

دست و صورتتو بشو آب سرد بخورگلاب بخوراگه گل گاوزبون داری دم کن بخورارامش خودتو حفظ کنقران بخون

باشه قشنگمم❤️🥺مرسی برا راهنماییات

ولی من اون لحظه ک حمله پنیک بم دست میده نفسم بزور میکشم انگار از یه ساختمون پرتم میکنن پایین هیچکاری نمیتونم بکنم چه برسه ب اینکه بیام نی نی سایت سوال بپرسم

هرچند شدتش برا هر فرد متقاوته فک کنم..

سعی کن اینجور مواقع آروم آروم نفس بکشی و بشماری. با چشمات دنبال اشکال مربع و مستطیل شکل باش تو محیط

اگه لازمه از یکی بخوا کنارت بشینه دستشو بگیر. آب بخور. یه چیز خوشبو بو کن

خدارو تو وجود خودت حس کن تنها نیستی.

به خودت یادآوری کن اتفاق عجیبی قرار نیس بیفته، نمیمیری. و همه چی گذراست...

دائم الخسته‌.

بابام فشار داره زدم نت علائم فشار اومدم دیگه خوردم

سر خود قرص نخور عزیزم

تنفس دوای درد شماس 

در طول روز نوشخوار فکری نداشته باشین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خداروشکر قشنگم خوشحالم ک خوبی 🥹

عزیزدلمی❤️❤️