2777
2789
عنوان

خواهرزادمو بردیم دکتر دوباره گفت

418 بازدید | 14 پست

خواهرزادم ۵ سالشه بردیم دکتر گفت عفونت خون داره عدد ۸۰ آنفولانزا گرفته گفت باید  بستری بشه بیمارستان پر بود نشد بستری کنیم دکتر سرم وآمپول زدشربت  و آنتی بیوتیک داد گفت فردا بازم بیارید سرم وآمپولشو بزنم خیلی براش ناراحتم دارم سکته میکنم نکنه چیزیش بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من پسرداییم اسم داره همزمان اکسیژن خونش پایین بود

شدیددددد مریض بودددد گفتن مرده

داییم زنگ زده بود به همه گریه میکرد بزور تو بیمارستان ارومش کردن خودشو کتک نزنه

اینم بگم بستری بود که رود خوب شد

الان اوکیه اما خب یه باد بش بخوره حالش بد میشه حتی تو حیاط میره پتو میبره

حتما باید بستری باشهههه

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین!   

حالا نمیشد اون بیمارستان نه جای دیگا بستری کنید خدای ریسک میکنید من عید پسرم مریض شد استفراغ میکرد بردیم دکتر گفت هیجی نیست اوردیم فرداش بازم استفراغ کرد بی حال شد شب ساعت ۳ شب تب داشت فوری بردیم بیمارستان اونجا یه امپول زدن برا تبش گقتن ویروس گرفته هیجی نیست ولی ادم نمی تونه راحت بشینه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
حالا نمیشد اون بیمارستان نه جای دیگا بستری کنید خدای ریسک میکنید من عید پسرم مریض شد استفراغ میکرد ب ...

والا ما از شهرستان بردیمش  کرج از صبح منتظر نشستیم متخصص اطفال بیمارستان امام علی بیاد اونم اونقدر شلوغ بود دعوا و بزن بکش حتی کیلینیکم  شلوغ بود 

والا ما از شهرستان بردیمش کرج از صبح منتظر نشستیم متخصص اطفال بیمارستان امام علی بیاد اونم اونقدر ش ...

کاش میبردید جای دیگه چند جا سر میزدید

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍