2777
2789

وقتی خوابه. و وقتی هم شربت بروفن با معده ی پر باشه چیکار میکنین؟ اخه بچه خوابه نمیشه بیدار کرد غذا داد که بهش مخصوصا وقتی مریضن هیچی نمیخورن

برام صلوات میفرستین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با سرنگ آمپول یا قطره چکان آرام آرام قطره قطره رد کن ته حلقش 

🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

چند سالشه؟ آبمیوه ای چیزی نداری باهاش بدی

۶ساله. نه نیس تو خونه ولی مگه ابمیوه اینا معده رو پر میکنن؟ البته کنسرو آناناس دارم از آب اون میتونم بدم

برام صلوات میفرستین

بروفن نده اصلا به معدش آسییب میزنه با معده خالی.من پسرم بالا آورد به خاطر بروفن معدشم درد گرفت.چون تبش خیلی بالا بود مجبور شدم .

ولی شما سعی کن تستامینوفن بدی بر حسب وزنش.شیاف هم راحته

یه ربع بعد شروع به پاشویه کنی .ترگیب پاشویه و استا مینوفن به احتمال زیاد موثر خواهد بود

نمیشه فقط این تایمو بهش ندی ؟

ای بابا مگه واجبه شکم پر بشه همون لحظه ؟

پ چرا من دو هفته پیش همینطوری دادم رعت؟

خب شب ک شام میخورن بعدش انقدر فعالیتی ندارن ک بخواد همه شامشون هضم شده باشه و ناشتا شده باشن 

بروفن نده اصلا به معدش آسییب میزنه با معده خالی.من پسرم بالا آورد به خاطر بروفن معدشم درد گرفت.چون ت ...

نه کاره من از اینا گذشته . استا اصلا تاثیر نداره نه شربتش نه شیافش .دیکلو هم زدم دکتر گفت دیگه نزن

برام صلوات میفرستین
۶ساله. نه نیس تو خونه ولی مگه ابمیوه اینا معده رو پر میکنن؟ البته کنسرو آناناس دارم از آب اون میتونم ...

عزیزم همون خوبه

بهرحال از معده خالی بهتره

همون شیرینی ابمیوه باعث میشه حالت تهوع نگیره

من خودم ناشتا دارو بخورم با اب و تا مدتی بعدش چیزی نخورم حالم بد میشهو دیگه اون که یک بچه 6 ساله اس

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم همون خوبهبهرحال از معده خالی بهترههمون شیرینی ابمیوه باعث میشه حالت تهوع نگیرهمن خودم ناشتا دا ...

اره ولی خب میگن نباید خالی باشه معده. راستی میدونی برای هر بجه بروفن رو بر حسب وزنش چطور میدن؟

برام صلوات میفرستین
ای بابا مگه واجبه شکم پر بشه همون لحظه ؟پ چرا من دو هفته پیش همینطوری دادم رعت؟خب شب ک شام میخورن بع ...

اگه در روز بچه ها چند بار دارو میخورن به نطرم تو این تایم ها مثل ۳ ۴ ۵ صبح یا تایم های بد موقع بهشون ندید اجبار اجبار نیست که