2777
2789

بچه ها من رفلاکس معده و خلط گلو دارم نفخم دارم رفتم دکتر سنتی گف بدنت بلغمیه چیا بخورم خوبه گف خاکشیر بجوشون با گلاب ترکیب کن بخور بنظرتون جوابه دیگه چیا استفاده کنم؟

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه راه گلوم خلط احساس میکنم یبار رفتم طب سنتی تاثیری نداشت ، شما یبوست هم داری

اره تقریبا دو سال پیش کلب دوا دکتر رفتم تا یکم بهتر شدم اونم با مصرف داروهای گیاهی و دمنوش خوبشدم باز تقریبا یه ماه پیش یبوست گرفتم یبوستمو درمان کردم که نمونه که دیگه درمان نمیشه ولی رفلاکس و اینا موند روم

کلا غذاهای گرم

دارچین خرما، عسل، انجیر، 

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️              و مـن چـقدر خـوشبخـتم کـه خـداایی همـچو تـو دااارم یااا رب ♥                          

منم همینجوریم کل زمستون دلم موند ی انار بخورم سردیم میشه دهنمم بو میگیره خیلی رعایت میکنم صبحا زنجبی ...

وای منم دو روزه دهنم بو میده😭

سیر سیاه همون سیر ترشیه منظورت عزیزم؟

منم همینجوریم کل زمستون دلم موند ی انار بخورم سردیم میشه دهنمم بو میگیره خیلی رعایت میکنم صبحا زنجبی ...

انار و فلفل سیاه یا گلپر یا نعناع خشک بزن دونه کن بعد با هرکدوم داری قاطی کن بخور

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️              و مـن چـقدر خـوشبخـتم کـه خـداایی همـچو تـو دااارم یااا رب ♥                          

بیشتر غذاهاتو با فلفل سیاه بخور ،چای راحتما بازنجفیل ونبات بخور ،داخل اب نوک قاشق چای خوری زنجفیل بریز بعد بخور ،عطر های گرم بو کن با روغن زیتون یا روغن بادام بدنتو گرم کن 

وای منم دو روزه دهنم بو میده😭سیر سیاه همون سیر ترشیه منظورت عزیزم؟

نه سیر سیاه بعضی عطاری ها میدن خودشون خوش طعمش کردن بو هم نمیده که اذیت کنه هر روز صبح میخورم من 

خیلی بده واقعا سردی من شکم میارم اگه سردیم بشه اشتباهام زیاد میشه پریود نمیشم داغون فقطططط 

نه سیر سیاه بعضی عطاری ها میدن خودشون خوش طعمش کردن بو هم نمیده که اذیت کنه هر روز صبح میخورم من خیل ...

اهاا باشه عزیزم ممنون

بیشتر غذاهاتو با فلفل سیاه بخور ،چای راحتما بازنجفیل ونبات بخور ،داخل اب نوک قاشق چای خوری زنجفیل بر ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییت