2777
2789
عنوان

بخواین نصف شب به بچتون بروفن بدین چیکار میکنین❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 31 پست
۶ساله. نه نیس تو خونه ولی مگه ابمیوه اینا معده رو پر میکنن؟ البته کنسرو آناناس دارم از آب اون میتونم ...

اره بابا منظورش غذا نیست که، پر بودن معده ست. با همون بده بخوره 

نه کاره من از اینا گذشته . استا اصلا تاثیر نداره نه شربتش نه شیافش .دیکلو هم زدم دکتر گفت دیگه نزن

استل مینوفن دادی همزمان پاشویه هم کردی؟منم قبلا استامینوفن میدادم اصلا جوابگو نبود و متاسفانه بروفن می دادم.ولی جدیدا متوجه شدم وقتی همزمان پاشویه هم میکنم کاملا موثره و خیلی عالی تب میاد پایین حتی وقتی تبش بالا باشه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استل مینوفن دادی همزمان پاشویه هم کردی؟منم قبلا استامینوفن میدادم اصلا جوابگو نبود و متاسفانه بروفن ...

این سری تب بچه من غوله ۴۰ و خیلی مقاوممم از صب بیمازستانم.استامینافون همراه پاشویه پایین تر از ۳۹ نمیاد جز شیاف دیکلوفناک به هیج چیزی اثر نمیکنه اونم نمیشه زیاد زد که

برام صلوات میفرستین
دکتر اطفال گفتت نصف شب بستنی و بیسکوییت هم شده بدین.خوب کوچیک که نیست. قشنگ بیدارش کن توضیح بده.

سخته خدایی ادم بزرگ نیستن که نصف شب بگی اینو بخور و دارو هم پشتش بدی‌ ‌. دادنش که میدم دلم نمیخواست اذیت بشه

برام صلوات میفرستین
پس دیگه چاره نیست . توکل به خدا.منم بار آخر مجبور شدم بروفن دادم

حالا پسره من آلرژی هم داره دکتر گفت استا بده ولی وقتی استا اصلا اثر نداره چیکار میشه کررد! وقتی هم به دکترای بیمازستان توضیح میدی اصلا صداتو نمیشنون

برام صلوات میفرستین
حالا پسره من آلرژی هم داره دکتر گفت استا بده ولی وقتی استا اصلا اثر نداره چیکار میشه کررد! وقتی هم ب ...

آره دکتر به منم گبت بروفن اصلااااا ولی .وقتی تب پایین نمیاد بده 

یه دکتر دیگه میگفت استا بده اگر پایین نیومد چهار ساعت بعد بروفن بده

متاسفانه من قبلا ها تا تبش زیاد میشد همسرم میگفت بروفن بده و میدادم 

اگه در روز بچه ها چند بار دارو میخورن به نطرم تو این تایم ها مثل ۳ ۴ ۵ صبح یا تایم های بد موقع بهشون ...

بچه من اون شب از گوش درد و دندون درد و سردرد تمام شب رو گریه میکرد . مجبور بودم خیلی.

دندون اسیابش داشت درمی اوند و زدع بود ب گوش و کل سرش. بچه سه و نیم ساله