2777
2789
😂😂😂 بگو به خودتون رحم نمی‌کنید به ما رحم کنید که وقتی باهاشون رودررو میشیم مجبوریم تو صورتاتون نگ ...

باشه دیگه عزیزم مسخره نکن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوم مگه هیالورونیک اسید خالیم تزریق میشهُ

اره بهترین نوع تزریقه

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

اگه جوانیاز میخوای برنی پروفایلوبوتاکس مصپورت از دیسپورت بهتره با اینکه ایرانیهژل لب عم نورامیس بخاط ...

گونه میخوام بزنم.حالا این دکترم میگه فقط دیصپورت کار میکنم😐

خسته تر از خسته:/
خب چ اشکالی داره .حسش ب خودش بهتر الان.😂مرگ باشه ادم میمیره.بیخیال.میخوایم ببریم زیر خاک؟دو روز دنی ...

میفهمم. ولی خیلی ظالمانست که بخاطر استاندارد های سخت زیبایی که تیک تاک و اینستا و دنیا بهمون تحمیل کرده مجبور باشیم از خودمون یکی دیگه بسازیم. من ته دلم مطمینم شما خیلی قشنگی داداشمم بسیار پسر خوشتیپ و زیباییه ، اما امان از اعتماد به نفس و ضربه ای که جامعه و جهان داره به ما میزنه

درست میگی ولی سرطان زا نیست، باعث میشه سریع تر از بقیه در معرض سرطان قرار بگیری چون جلوی سیستم دفاعی ...

چ ربطی ب سیستم دفاعی داره؟اها یعنی سیستم دفاع میاد اونارو از بین ببره از بقیه مرضا غافل میشه؟

باشه دیگه عزیزم مسخره نکن

ن عزیز مسخره نکردم 

کامل بخونی متوجه میشی چی نوشتم 

اینکه به ی سریا واقعا نمیاد و لازم نیست به تقلید از مد 

و تقلید از همه اینکارو انجام بدن حتی ی سریا چهره طبیعی خودشون خیلی قشنگه نیاز نداره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
چ ربطی ب سیستم دفاعی داره؟اها یعنی سیستم دفاع میاد اونارو از بین ببره از بقیه مرضا غافل میشه؟

نه عزیزم فیلر یه چیز اضافیه تو بدن

توی صورت کلی غده های لنفاویه وقتی فیلر میزنی جلوی اونارو میگیره دقیقا بخشیه که جلوی سرطان رو میگیره یعنی وقتی فیلر میزنی ممکنه سریع تر از یه آدم نچرال سرطان بگیری

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

میفهمم. ولی خیلی ظالمانست که بخاطر استاندارد های سخت زیبایی که تیک تاک و اینستا و دنیا بهمون تحمیل ک ...

من بوعکسم.نزدیک جشنمه میخوام یکم بزنم تو عکسا بهتر بیوفتم😂بعد دیگه نمیزنم حرص نخور

ن عزیز مسخره نکردم کامل بخونی متوجه میشی چی نوشتم اینکه به ی سریا واقعا نمیاد و لازم نیست به تقلید ا ...

درست میگین ولی وقتی ایموجی خنده میذارین خب ادم ی برداشت دیگه میکنه ❤