بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب چ اشکالی داره .حسش ب خودش بهتر الان.😂مرگ باشه ادم میمیره.بیخیال.میخوایم ببریم زیر خاک؟دو روز دنی ...
میفهمم. ولی خیلی ظالمانست که بخاطر استاندارد های سخت زیبایی که تیک تاک و اینستا و دنیا بهمون تحمیل کرده مجبور باشیم از خودمون یکی دیگه بسازیم. من ته دلم مطمینم شما خیلی قشنگی داداشمم بسیار پسر خوشتیپ و زیباییه ، اما امان از اعتماد به نفس و ضربه ای که جامعه و جهان داره به ما میزنه
اینکه به ی سریا واقعا نمیاد و لازم نیست به تقلید از مد
و تقلید از همه اینکارو انجام بدن حتی ی سریا چهره طبیعی خودشون خیلی قشنگه نیاز نداره
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
چ ربطی ب سیستم دفاعی داره؟اها یعنی سیستم دفاع میاد اونارو از بین ببره از بقیه مرضا غافل میشه؟
نه عزیزم فیلر یه چیز اضافیه تو بدن
توی صورت کلی غده های لنفاویه وقتی فیلر میزنی جلوی اونارو میگیره دقیقا بخشیه که جلوی سرطان رو میگیره یعنی وقتی فیلر میزنی ممکنه سریع تر از یه آدم نچرال سرطان بگیری
هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁