2777
2789
عنوان

بی محبتیه مادر با چی جبران میشه⁉️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 64 پست
هیچی رفتاراش بیانگر همه چیه انگار اضافم انگار غیبم انگار منو نمیبینه دوسم نداره

شاید اینجوری حس میکنی 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بی توقع شو نسبت به اطرافیانت تا بتونی پیشرفت کنی و در آرامش زندگی کنیاول هم نسبت به خانواده درجه یکت ...

مگه میشع؟؟ میشه ادم نسبت به مادرشو خانوادش بی توقع باشه؟؟؟ مگه کسی میتونه بیشتر از مادر پدر ی ادمو دوست داشته باشه عشق بی پایان بده؟؟ 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

شایدم تو اینطوری فکر میکنییییی مگه میشه مادری فرزندشو ک انقد براش زحمت کشیده دوسش نداشته باشه ، شاید ...

خواهر نداره دیگه برای چی دستو پا بزنم نداره 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بی محبتی مادر با هیچی جبران نمیشه

(: من این کمبودو چطور جبران کنم همیشه تشنه ی محبتش میمونم 

شاید اینجوری حس میکنی

کاش فقط حس میکردم دارم میبینم 

مگه میشع؟؟ میشه ادم نسبت به مادرشو خانوادش بی توقع باشه؟؟؟ مگه کسی میتونه بیشتر از مادر پدر ی ادمو د ...

بله میشه 

من 

من تمام عمرم نسبت به پدر و مادر و برادرهام بی توقع بودم و هستم 

و همین باعث پیشرفتم شد و باعث شد دستمو به زانوی خودم بزنم و بلند شم

باعث شد تو خیابون گریه هامو بکنم بعد برم خونه

باعث شد هیچ وقت از کمبود محبت از سمت کسی جز همسرم رنج نبرم

خواهرت راضیه؟یبار ازش بپرس

مث ملکه ها باهاش رفتار میشه بازم ناراضیه 

منم مجرد بود مامانم دوستم نداشت الان ۲ یا ۳ ساله ندیدمش دقیق نمیدونم کلا قطع رابطه کردیم چون ایشون هم تمایل به رابطه با من نبود کلا بی‌خبریم از هم. شماهم برو مشاور بهت میگه چیکار کنی 

محبتو از هیچکی نخواه 

کسی نخواستت تو هم نخواه اونو 

منم این شرایطم دارم و برام مهم نیست

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁