2777
2789
عنوان

به نظرتون اینجور حرف زدن درسته

70 بازدید | 12 پست

مادر شوهرم خیلی شوخی و تیکه در مورد عروس و جاری و مادرشوهر و کلا خانواده‌ای شوهر می پرونه.

مثلاً جاریش اومده بود خونه‌اش، برای اولین بار. تازه عروسه. بعد با خنده رو به من میگه انشاالله قسمت خودت بشه ببینی جاری چجوریه.

یا همون بار اولی که من رو دید به شوخی و خنده گفت فهمیدم عروس تویی چون یه کم ازت بدم اومد.

یا بار اولی که با خونوادم رفتیم خونشون به من و مامانم گفت عروس هیچوقت دختر آدم نمیشه، مادرشوهر هم مامان نمیشه، نمیشه به مادرشوهر گفت مامان.

بعدها هم بارها گفته که عروس، مثل دختر آدم نیست.

ولش کن ،بعضی ها تیکه بندازن،انگار تیکه انداختن ی مرض هست .جدی میگم .عادت کرده .اهمیت نده میدونم نمیشه البته

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جلو خودت بگه درست نیست

ولی این حرفو من بشخصه باهاش کاملا موافقم که عروس جای دختر آدمو نمیگیره دوماد هم جای پسر آدم رو

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

کارش اشتباهه 

شما بهش توجه نکن عزیزدلم 

بهش کم محلی کن

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

مادرشوهرت عاقله حرف حساب زده بهت

خب میگن جز راست نباید گفت. هر راست نشاید گفت.

خب جلسه اول جاری‌ یا عروسی که تازه اومده خونه آدم اینو بشنوه چی فکر میکنه؟ نمیگه خب این آدم نرسیده و ندیده و‌ نشناخته از من کینه داره و شمشیر رو از رو بسته؟

جلو خودت بگه درست نیستولی این حرفو من بشخصه باهاش کاملا موافقم که عروس جای دختر آدمو نمیگیره دوماد ه ...

میشه دلیلتون رو هم بگید. البته منم با شما موافقم. ولی می‌خوام بدونم دلیل شما چیه چرا می‌گید درست نیست؟

ولش کن ،بعضی ها تیکه بندازن،انگار تیکه انداختن ی مرض هست .جدی میگم .عادت کرده .اهمیت نده میدونم نمیش ...

مشکل من اینه که با این حرفاش شوکه میشم. قبل از ازدواج چنین حرفایی رو نشنیده بودم و احساساتی که با این حرفا بهم دست میداد جدید بود. نمیدونستم باید چه پاسخی داشته باشم. 

مثلاً امروز همش به اون جاری که اولین باره اومده خونه اش فکر میکردم که الآن بنده خدا حتماً چقدر معذبه و با خودش میگه اینکه از من بدش میاد.

خودش با این حرفا از خانواده‌‌ی شوهر جو رو منفی و سمی می‌کنه. در حالیکه تا قبل از اون طرف ممکنه اصلاً به این فکر نکرده باشه حالا این جاری منه یا مادرشوهر. شاید فقط به شکل یک دوست یا انسان داره بهت نگاه میکنه. یا من که هنوز جاری ندارم نمی‌دونم بنده خدا کیه چیه؟ چرا باید نگران باشم یا حس بد داشته باشم.

نمی‌دونم وقتی از این حرفا میزنه چه جوابی بهش بدم، خوبه؟

خب میگن جز راست نباید گفت. هر راست نشاید گفت.خب جلسه اول جاری‌ یا عروسی که تازه اومده خونه آدم اینو ...

بله جلسه اول صورت خوشی نداره ولی باور کن بهت لطف کرده.بگه دخترمی و عزیرمی و فلان بعدم هی دلتو بسوزونه نه جانم همون اول کاری گفته از من انتظار خیر و خوبی نداشته لاشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست