2777
2789

منی که اصلا واسم مهم نیست 

چون دیگه طلا هم نمیتونم بخرم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

دلار رو چی‌میگی؟‌ داداشم هفته پیش یه گوشی خرید ۲۰ تومن. الان همون گوشی شده ۳۰ تومن. منم میخواستم اون گوشی رو بخرم الان از صبح دارم حرص میخورم ده تومن اضافه از کجام بیارم. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه طلا چه ربطی به بچه داره عزیز

شماها جدی هستین یا ادا درمیارین؟

یعنی اینم باید بهتون توضیح داد که همزمان با قیمت دلار و طلا از مواد غذایی گرفته تا گوشی و لپ تاپ و خونه و ماشین قیمتشون میره بالا؟؟؟؟؟

شماها جدی هستین یا ادا درمیارین؟یعنی اینم باید بهتون توضیح داد که همزمان با قیمت دلار و طلا از مواد ...

الان هرجا گرونیه باید نسل منقرض بشه؟!

اگه اینجور بود که باید تا حالا نسل ایرانیها هفت بار نابود شده بود، از حمله اعراب بگیر تا مغول و روس و انگلیس و .... تازه ۱۰۰ سال پیشم یه قحطی بزرگ اومد نصف مردم مردن، اگه اونها اینجپری فکر میکردن که الان منو تو نبودیم

چه افکاریه آخه، نمیگم ۵ تا بیار اما لااقل دوتا بچه که حداقلشه

الان هرجا گرونیه باید نسل منقرض بشه؟!اگه اینجور بود که باید تا حالا نسل ایرانیها هفت بار نابود شده ب ...

بیار تو بیار

بقیه عقل و دلسوزی حالیشونه که جگر گوشه نیارن این جهنم تو این هوا و قحطی آب و برق و گاز بدون آینده هر روز عذاب بکشه

کسی نمیتونه جلوی بچه دار شدن امثال شماها رو بگیره عواقبشم گردن خودتون و بچه های بدبختتونه

الان هرجا گرونیه باید نسل منقرض بشه؟!اگه اینجور بود که باید تا حالا نسل ایرانیها هفت بار نابود شده ب ...

حداقل یکی هست والله بااین وضع جالبه ربط گرونی و بچه نمیدونید ،عزیزم دیگه مردم عاقل شدن این تبلیغات که فردا شاید بهتره و رزق و روزی خدا میدونه دیگه باید فاتحه اش خوند باورپذیر نیس 

من یکی دارم مثل سگ پشیمونم بچه مال پولداراست نه ما خواهشا اگر پول ندارید ادم بد بخت به این دنیای نجس اضافه نکنید پدر ومادرای ما جاهل بودن ما رو بد بخت کردن ما باید هواسمون رو جمع کنیم بچه بی پشت وپناه به جامعه اضافه نکنیم