2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 20624 بازدید | 207 پست

خدا به دختره رحم کنه فقط 

تا اینجا که هم سرویس طلا رو داده برادرتون اورده خونه

هم مهریه ۱۴ تا رو موافقت کرده 

فقط گیر دیپلم و منطقش هستید 

تحقیق کنید اگه خوب بود ب انتخاب برادرتون احترام بزارید ک انقدر بدگویی نکنید تا رابطشون خراب بشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط کاش خونه رو بزنن ب اسم مادرت

یعنی چی ؟

الان همسر خودت اموالشو بزنه به اسم مادرش خوشت میاد ؟

نظریه های عجیبی میدین

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین اینکه قبول کرده ۱۴ تا سکه مهریه باشه به نظرم نشانه اینه برادرتو دوست داره وگرنه تو همین سایت بپ ...

کلا تفاوت فرهنگی و مالی و همه چی داریم ...دو تا خانواده نباید با هم جور باشن؟

فقط این دو نفر نیستن ک‌.من پدرم جانبازه.دو تا بچه بیشتر نیستیم .عملا من میمونم و خانوادم ک خودمم مجردم. ب برادرم نیاز داریم حداقل کمی نزدیک باشه ب ما .ولی ایشون گفته کلا باید بیای سمت ما .خانوادتو ول کن 

لطفا لایک نکنید .سپاس
شما خودت قبول می‌کنی خونه به نام مادرشوهر باشه؟؟؟

اگه من واسه زندگی کردن رفته باشم بله

درضمن من قبلش هم گفتم تو پیامای قبلی اول بزنن ب اسم مادرشون ببینن واکنشش چیه بعد انتقال بدن و داداششون هم بگه اوضاع مالیم خوب نیست

شرایط من شراطی ک اون خانم برای این خانواده ایجاد کردن نیست

درضمن من تا بعد ازدواج دارایی شوهرم ب اسم مادرش بود من ی کلام هم حرفی نزدم

چون مادرشوهرم ک نمیخواست بالابکشه و منم نمیخواستم برای خودم ببرم ک حرص بخورم ک ب اسم خودش حتما باشه

حالا که میگی مامانت زن مومنی هست 

بره زیر آسمون توکل کنه به خدا خدا رو به پنج تن آل عبا قسم بده 

دعا کنه و امام زمان رو واسطه کنه اگر خوبه جور بشه و اگر بده همین الان تا قبل از عقد براحتی بهم بخوره 

این کاری بود که مامانم برای ازدواج همه بچه هاش انجام می‌داد و خداروشکر ازدواج درستی داشتیم 

حالا که میگی مامانت زن مومنی هست بره زیر آسمون توکل کنه به خدا خدا رو به پنج تن آل عبا قسم بده دعا ک ...

نماز خاصی داره ؟

اگه بگید ممنون میشم حتما انجامش میدیم

لطفا لایک نکنید .سپاس
پس فردا میریم تحقیق از هر کی گیرمون اومد سوال میکنیم .خدا بهمون کمک کنه امیدوارم

ایشالا هرچی به صلاحه

ولی خب یه چیزی بخوام بگم دختر و پسر خیلیییی از حرفارو نمیزنن یا ناقص میزنن یا یکم متفاوت از واقعیت میگن مثل زمان باهم بودنشون و خیلی چیزای دیگه

برای این گفتم هرچیزیو نخوای سریع باور کنی و زوم کنی روش

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کلا تفاوت فرهنگی و مالی و همه چی داریم ...دو تا خانواده نباید با هم جور باشن؟فقط این دو نفر نیستن ک‌ ...

ببین دیگه این چیزا رو باید خودشون کنار بیان 

الان مثلا همسر من اومده شهر ما و چند ساعت اختلاف داره با شهر خانوادش یعنی پدر مادرشو ول کرده؟؟؟

قطعا نه 

دیگه اونا که تهران هستند و نهایتا ۱ ساعت راه هست تا خونتون

والا میبینی چه چیزا میگن

من اگر همسرم حتی اسم این کار رو بیاره ، در حد یه فکر ، قید زندگی و عشق و همه چی رو میزدم و الانم میزنم .. بره پیش مامانش 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ایشالا هرچی به صلاحهولی خب یه چیزی بخوام بگم دختر و پسر خیلیییی از حرفارو نمیزنن یا ناقص میزنن یا یک ...

انقد فکر کردم بخدا دارم دق میکنم .ولی همش باید سکوت کنم تا اوضاع بهم نریزه

لطفا لایک نکنید .سپاس
خدا به دختره رحم کنه فقط تا اینجا که هم سرویس طلا رو داده برادرتون اورده خونههم مهریه ۱۴ تا رو موافق ...

چی فکرمیکنی سطح سواد ومحل زندگی خیلی مهمه باید تناسب وجود داشته باشه، شاید طرف خرش که از پل رد بشه تغییر کنه

یعنی چی ؟الان همسر خودت اموالشو بزنه به اسم مادرش خوشت میاد ؟نظریه های عجیبی میدین

عزیزم توضیح دادم تو پیام قبلیم

بعد ی مدت انتقال بدن ب پسرشون 

ولی الان بخرن واکنش خانم رو ببینن ک واسه زندگی میخواد خونه رو یا واسه دوز و کلک

من خودمم اموال شوهرم ب اسم مادرشوهرم بود خودشون بعده ازدواج انتقال دادن

نه من چیزی گفتم و اعتراضی کردم نه اونا چشمی ب مال شوهرم داشتن