2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 20608 بازدید | 207 پست
فقط مامانم میگفت مادره دختره داشت ی چیزایی از داییه تعریف میکرد ک مهم بود ‌دختره پرید وسط حرفا گفت د ...

محلشون یجوریه که دعوا و اینا توش زیاد شاید طرف زندانی یا جایی بوده خاسته قایم کنه 

"🤍"                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درست نیست بگم ولی میگم ک شما اینجوری نباشیدمن ی زن داداش دارم ک کل زندگی ما رو بهم ریختهداداشی که وا ...

ی جوری بین خانواده رو بهم ریخته که خدامیدونه

دخالت بیجا

زنگ میزد از شهر خودشون ب داداشم برام خوراکی بفرست

با اتوبوس داداشم میفرستاد شهرشون

جهیزیه ش رو داداشم خرید

از ما بابت جهیزیه ایراد میگرفت که حتما باید4تا فرش بخرید

دعوا راه مینداحت ولی  انقدر سیاست داشت که جوری خودشو میزد ب اون راه ما غصه زن داداشمم میخوردیم ک داداشم جرا اینجوری شده خداکنه با زن داداشم خوب باشه 

تا اینکه دستش رو شد و داداشم ی بار ک ناراحت بود همه چیو اعتراف کرد

ولی خب زندگیشون ب همون روال ادامه داره 

و تو زندگی همه دخالت میکنه

بقیه هم برای اینکه اوضاع خراب نشه و پدرومادرم ناراحت نشن چیزی نمیگیم ولی بخاطر اونا حتی خونه مامانم اینا با احتیاط شاید ماهی یکی دوبار تنها بریم 

اشنا نمیخاد ؟

نمیدونم عزیزم

اما یک پرس و جویی کنین بد نیست

الان یکم اذیت شین و به راستگویی دختره مطمئین شین بهتره تا بعدا

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اصلا اونا باورشون نمیشه این پسر انقد خر باشه بره سراغ همیچین دختری ‌.انقد خوشحالن ک فقط دوست دارن زو ...

پس خانواده ساده‌ای داره 

برادر من با یه دختر دیگه دوست شد و وضع مالی خانواده دختر خیلی بد بود و به قول شما از خداشون بود دخترشون با برادرم ازدواج کنه 

بعد خانواده اینقدر با سیاست بودن میگفتن دیر عقد کنن تا بیشتر همو بشناسند🥴

من اصلا نگرانم مطلقه ایی چیزی باشه انقد اگ اینا مبهمن.انروز باباش گفته ب برادرم بیا ببینمت .رفته گفت ...

نه بابا قطعا میشناستش تا حدی و اینکه حرفی ندارم به معنای ازدواج قطعی نیست شاید اصلا میخوان بیشتر آشنا بشن با درجریان بودن خانواده ها

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کلا ده تا بزار روش بگو درموردشون اینا رو گفتند چون در ظاهر واقعا حس خوب از این ازدواج نمیگیری باطن ق ...

من بگم بهش گارد میگیره .باید مامانمو بپزم اون بگه اینارو .مامانمم خیلی مومنه.میترسم بگه ن گناهه از خودمون حرف بسازیم .موندیم عین چی توش

لطفا لایک نکنید .سپاس
گفتم ک گلم .میگه همه کاره خونمون خودمم .محل زندگی باید جایی ک من میگم باشه .طلاو همه چیو هنوز ن ب با ...

خب بعضیا قدرت تصمیم گیری و اختیار دارن 

طلا رو هم که نگرفته ‌. برادرت آورده خونه که بعد مراسم بهش بده . اشکالش چیه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه بابا قطعا میشناستش تا حدی و اینکه حرفی ندارم به معنای ازدواج قطعی نیست شاید اصلا میخوان بیشتر آشن ...

گفته کلا من حرفی ندارم .بخدا اونطوری نیست ک فکر کمی .مادره دختره ب مامانم گفته بود ماها چیکاره آییم مهم اینا هستن .کلا از نظر اونا همه چی تمومه

لطفا لایک نکنید .سپاس
مهریه هم از اول بگید ما 14 سکه فقط میزنیم ببین اونا چی میگن

دختره فعلا گفته ۱۴ تا کافیه.ولی باید خونه بخری .مشکل اینه کلا برادرم توی تیم اوناس و ما باید ی موردی پیدا کنیم و بگیم نا مناسبن

لطفا لایک نکنید .سپاس
درکت میکنم اینم فک کنم همین کارارو کرده باشه قشنگ معلومه

بخدا ما همش وقتی داداشم میاد استرس داریم جوری از این رو به اون رو شده

ب حرفشه خیلی زیاد

ما میگیم باهم خوش باشن ولی کاری ب ما نداشته باشن

ولی مشکل اینجاست ب ما کار دارن

ما دخترا هیچکدوم با شوهرامون نمیریم خونه مامانم از ترس داداش و زن داداشم

شاید باور نکنی ولی برامون بپا گذاشته با همسایه هایی که بخدا ما نمیشناسیمشون حتی با اینکه چندین ساله تو اون محلیم

ازشون گزارش میگیره ک اینا اومدن با کی اومدن شوهراشونم اومدن یا نه

داداشمو پر میکنه ک اره خانواده ت فقط برای داماداشون هستن

خودشون ی خونه سه طبقه ساختن داده بودن اجاره ب ما نگفته بودن طبقه پایین ما زندگی میکردن

یهویی فهمیدیم مجبور شدن از اونجا برن

الان ی داداش دیگه م طبقه پایین مامانم اینا هست

ب اون گیر میدن ک پاشه بابام اینا بدنش اجاره

انقدر دخالت میکنن یعنی