2777
2789
خوبه. اما برای امادگش چی

خیلی بیشتر باعث شده حواسم به کارام باشه

ادمیزاد اگر از مرگ غافل بشه انقدر وحشی و بی رحم میشه که غیرقابل تصوره 

حتی وقتایی که دلم بگیره بیشتر میرم سمت گلزار شهدا و بهشت زهرا 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

هر لحظه تو فکر مرگم بعد مرگ دخترم افشرده شدم همیشه حرفداز مردن میزنم و اینم بگم ک ب شدددت از مردن م ...

از دست دادن عزیزان مخصوصا نزدیک ترین ها واقعا سخت هست اگه بگم درکتون میکنم اشتباه هست ولی به اندازه خودم قابل درک هستین ، فقط اینو از پرودگار زیبا میخوام که آرامش روح و دلتان رو به وجود بیاره، آمینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای راهش رو بدونی؟

حتما میخوای بگی نماز روزه قرآن اینارو میدونم 

اگه چیز دیگه ایی هست بگید لطفا 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
بخون . به آرزوهات میرسی

نه نگید اینطوری

نماز خوندن راه رسیدن به ارزوها نیست

مشکلای دنیوی رو قابل درک تر میکنه 

ادم حکمت خدارو حس میکنه ممکنه اصلا به ارزوشم نرسه ها اما خیلی وقتا نجات دهندس 

خودمم به تازگی نمازمو شروع کردم 

و‌ ما زمستان سرد دیگری راسپری خواهیم کرد باعصیان بزرگی که درونمان است وتنها چیزی که گرممان میدارد اتش مقدس امیدواریست '''🌀 ''''ترجیح میدم تلخ هیچکس پسند باشم تا شیرین مگس پسند''''(درخواست دوستی ممنوع)               

هرثانیه بش فک میکنم زودتربرم پیش همسرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤