2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 20608 بازدید | 207 پست

اکبرآباد حداقل بگو نسیم شهر😂

همه یا بیشتریا اونجا ترکن شما اصالتا تهرانی هستین؟

اینجوری باشه که خیلی سخته چون اونجا رسم و رسومات و عیدی به عیدی بردن هم زیاده هم تعصب دارن که حتما ببرید

"🤍"                      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن بخدا ب برادرم گفته همه کاره خودمم ‌.مامانمم گفت هر کی حرف می‌زد دختره می‌پرید وسط صحبت دیگران .تاز ...

میذاشت حداقل پاش ب خونتون باز بشه از خودت میپرسید😕

من هنوز بعده این همه سال ی بارم از خانواده شوهر نپرسیدم کدومتون چقد حقوق دارید

زشته اصلا

ن بخدا ب برادرم گفته همه کاره خودمم ‌.مامانمم گفت هر کی حرف می‌زد دختره می‌پرید وسط صحبت دیگران .تاز ...

عزیزم شاید داداشت رو دعا و جادو کرده

حتما پیش یک دعانویس خوب برین و باطل السحر بگیرین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یعنی داداشت وا داده؟؟؟؟؟؟ انقدر زود قبول کرده؟؟؟ شرایط خرید خونه داره؟ ببین اگه میخواد خونه بخره بگو ...

داداشم داره میگه اونا فرشته آن همه جوره .وگرنه ک اصلا هیچ جوره نباید بره سمت این ازدواج ‌

لطفا لایک نکنید .سپاس
میذاشت حداقل پاش ب خونتون باز بشه از خودت میپرسید😕من هنوز بعده این همه سال ی بارم از خانواده شوهر ن ...

من معلمم .پرسیده تابستونا حقوق داره کدوم مدرسه چ مقطعی.بخدا خیلی پروعه

لطفا لایک نکنید .سپاس
من معلمم .پرسیده تابستونا حقوق داره کدوم مدرسه چ مقطعی.بخدا خیلی پروعه

معلومه خیلی زبون داره

خدا ختم ب خیرش کنه

داداشتون تاحالا با کسی نبوده؟چندسالشه؟ 

اولین تجربه ش هست ک انقد زود ببخشید خااام شده؟ 

اکبرآباد حداقل بگو نسیم شهر😂همه یا بیشتریا اونجا ترکن شما اصالتا تهرانی هستین؟اینجوری باشه که خیلی ...

مامانم گفت از سر کوچه داخل رفتنی کلی خانوم نشسته بودن دم در .و اینکه همه نگاه می‌کردند ماشینو پارک کردنی ‌الان موندیم چطوری بریم تحقیق مثلا ‌اصلا خودمونم نمیدونیم قدم بعدی چیه

لطفا لایک نکنید .سپاس
والا منم با اینکه اعتقاد ب این چیزا ندارم همین ب ذهنم رسید ولی دیگه نگفتم 😅

منم اعتقاد ندارم

یعنی تاحالا نه برای خودم گرفتم نه دیگران

اما ادم چیزهایی میبینه که شک میکنه که شاید واقعی باشن

مگه میشه یک پسر 30 ساله تهرانی که هزاران دختر زیبا دیده، یهو اینطوری مجنون بشه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
معلومه خیلی زبون دارهخدا ختم ب خیرش کنهداداشتون تاحالا با کسی نبوده؟چندسالشه؟ اولین تجربه ش هست ک ان ...

فک کنم تجربه اولش باشه ۳۰ سالشه دختره ۲۸.زبون داره مامانم هنوز نرفته ببینه ورداشته پیام داده روزت مبارک ب مادرم پیام داده بود 

لطفا لایک نکنید .سپاس