2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 20561 بازدید | 207 پست
چندوقته باهمن؟ بعدم اصلا شما خواستگاری و ایناهم برید ی دوره اشنایی خانواده ها میگذروننی مدتم نامزدی ...

مامانم دیروز ی ساعت کوتاه رفت خونشون .فقط برای دیدن دختره.میگفت از هر کی سوال کردم دختره جاشون حرف می‌زد.

مجال ب خانوادش نمیداد‌

لطفا لایک نکنید .سپاس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجایین که معمولا پسر می‌ره سمت خانواده دختر ؟سمت ما که هرجا شوهر زندگی کنه میریم حالا چه شهرش باشه چ ...

آستارا هستیم 

بیشتر کسایی که دیدم اینطورین

پدرم اوایل مامانم رو برد تهران پیش خانواده ی پدریم

بعدش بخاطر اینکه مامانم تنها نباشه اومدن آستارا

دایی هام هم که همش سمت خانواده ی عروس هستن

کلا هرکی دیدم رو دیدم اینطوری بود به جز یدونه از عمو هام

ما تحقیق نمی‌کنیم اصن نمی‌دونم چطور باید رفت تحقیق

ماهم تحقیق نمیکنیم

چون همسایه خودشو بد نمیکنه حرفی بزنه

شاید وصلت جور شد بعد بالاخره گفته میشه ک همسایه چ حرفایی زده

تحقیق همش الکیه

فقط و فقط رفت و امد و شناخت خانواده و فامیل

مسافرت برن ک چ عالی

حداقل بگید چطوری بریم تحقیق کنیم ؟نمیشه ک کلا بشینیم تماشا کنیم .

به نظرت برید و بهش بگین خوب نیستن

قبول میکنه ؟

اینا رو جهت احترام فقط بهتون گفته

وگرنه انتخابشون رو کردن

تحقیق رفتنم که معلومه،  بلدی نمیخواد 

مامانم دیروز ی ساعت کوتاه رفت خونشون .فقط برای دیدن دختره.میگفت از هر کی سوال کردم دختره جاشون حرف م ...

خب باید با برادرت و کلا خانواده می‌رفتید خونشون تا ببینید چه جور خانواده ای هستند عزیزم 

حالا شایدم اونجوری که فکر می‌کنی بد نباشن 

غزیزم با داداشت رفیق شو. تو هم مل مامان بابات هی بگین ولش کن. بهو داداشت میره عقد میکنه با 700 تا سکه

بهش بگو انتهابت خیلی خوبه

اما بیا امتحانش کن. بگو ن مهریه بیشتر از 14 تا نمیدم.

واکنش دختره رو ببین

اگه با این مهریه اوکی بود. شاید دختر خوبیه. دنبال مادیات نیست و داداشت رو رها کنه

خیلی ها دخترهای فقیری هستن اما زندگی میسازن

فقط مهریه زیاد نکنین. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بخدا ما انقد ارومیم.من خودم فرهنگی هستم .برادرم کارمنده .دختره ن درس خونده ن هیچی .ولی زبون باز

من خودم کسیو دوست داشتم خانوادم راضی نشدن کات کردم ولی خب ایشالا بتونم فراموش کنم   

آستارا هستیم بیشتر کسایی که دیدم اینطورینپدرم اوایل مامانم رو برد تهران پیش خانواده ی پدریمبعدش بخاط ...

ولی از قدیمم گفتن مرد اهل جاییه ک زنش باشه

نمیدونم این ضرب المثل رو شما شنیدید یا نه😅

چندوقته باهمن؟ بعدم اصلا شما خواستگاری و ایناهم برید ی دوره اشنایی خانواده ها میگذروننی مدتم نامزدی ...

فک کنم ۵ ماه .فقط دارع تیغ میزنه‌.روز زن روز دختر روز تولد این همش داره میبینم کادو میخره میبره. الانم اونا در حال تدارک عروسی آن واسه خودشون 

لطفا لایک نکنید .سپاس
آستارا هستیم بیشتر کسایی که دیدم اینطورینپدرم اوایل مامانم رو برد تهران پیش خانواده ی پدریمبعدش بخاط ...

آهان نه ما اینطور نیستیم 

سمت ما بعد ازدواج کلا میرن سمت خانواده شوهر 

ولی خب شوهر من کاملا متفاوته از هر دو طرف فاصله داریم از همه لحاظ چه مسافت چه رفت و آمد و ارتباط 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷