2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 20589 بازدید | 207 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم عشق الان داداشتون رو کر و کور کرده

خودتم بکشی فایده نداره

بیخیال

ان شاءالله خوشبخت بشن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ماعم صالحه ابادیم🤣

فتبارک الله به اونی که این اسما رو برگزید😂😂

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

میگه میرم محله اونا.دختره انقد خودسرع که نگو .اصلا داریم شاخ در میاریم

اوه اوه اوه

بله معمولا پسر میره سمت خانواده ی دختر 

ولی اینکه اون خانم خودسر هست یکم نگران کننده هست

حواستون خیلی باشه توی فامیلای ما یه دختر بود خیلییی خوب بود خیلی

بعد ازدواج که فهمید دیگه تمومه همچی زد به سرش

خب پس چطوری تا این مرحله پیش رفته ک سرویس خریدن و پدرش تماس گرفته

هیچی .یه هفته پیش اومد مطرح کرد .فرداش گفت داریم میریم طلا بخریم دوتایی .بخدا شوکه آییم 

لطفا لایک نکنید .سپاس

هچ کاری نمی‌تونید بکنید 

الان داداشم رفتع یه نامزدی گرفته ک کلا با هم تناسب نداریم خیلی بهش گفتیم اما کار خودشو کرد مام هر روز معضل داریم 

دیگه نمیشع جمعش کرد 

اما خودشون دو تا با هم خوبن خداروشکر

ولی ما رو عذاب مید این تفاوت ها ک مهم نیست💔 

هیچی .یه هفته پیش اومد مطرح کرد .فرداش گفت داریم میریم طلا بخریم دوتایی .بخدا شوکه آییم

چندوقته باهمن؟ 

بعدم اصلا شما خواستگاری و ایناهم برید ی دوره اشنایی خانواده ها میگذرونن

ی مدتم نامزدی 

میتونید بفهمید چطور ادمایی هستن با رفت و امد کردن

انشاالله خیره عزیزم 

از الان موج منفی نفرستید

شاید خانواده خوبی باشن

نمیدونم والا ایشالا ک ذات دختره خوب باشه ی عمر کنار هم خوشبخت باشن ذات دختره مهمه بقیه چیزا الکی ...

کاش .فک نکنم ‌.دختره گفته من تو خونمون همه کاره ام 

لطفا لایک نکنید .سپاس

چون یه جای کوچیک زندگی میکنه دلیل بر بد بودنش نمیشه. داداشتونم اگه عاقل باشه بعد چندجلسه رفت و امد میفهمه بدردش میخوره یا ن. اون طلاهم خوشحال باش خریده چون دوروز دیگه نمیتونست بخره و اگه این دوستی طول بکشه و دختره بخواد تیغش بزنه داداشت کمتر پول داره برا از دست دادن

اوه اوه اوهبله معمولا پسر میره سمت خانواده ی دختر ولی اینکه اون خانم خودسر هست یکم نگران کننده هستحو ...

کجایین که معمولا پسر می‌ره سمت خانواده دختر ؟

سمت ما که هرجا شوهر زندگی کنه میریم حالا چه شهرش باشه چه محلش چه بخواد بره شهری برا کار

البته من خوشمم‌ نمیاد نزدیک خانواده باشم چه خانواده خودم چه شوهرم 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷