2777
2789

کسانی که خرید کردید 

بگید قیمت هاش خوبه یا نه؟؟ 

میخوام برم از یه شهر دیگه اصفهان که خرید کنم 

بگید ارزش شو داره برم یا نه 

میخوام قسطی هم بر دارم ده ماهه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میکشن روش دیگه

مثلا قیمت نقدی لباسشویی ۱۵ تومنه

قیمت خرید همون لباسشویی با اقساط ۱۰ ماهه ۱۷ تومنه

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
اون که تا ۲ صبح بازه ؟  ضامن هم نمیخواد؟ وسعتش زیاده؟

آره دیگه😅

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

من اصفهانیم و یک روز جلوی عید خرید داشتیم از سرای ایرانی

بستگی داره چی بخوای بخری

سرویس خواب و مبلمانش از نظر من جالب نبود و مبلمانش در مقایسه به جاهای دیگه گرونتر بود و از نظر من زشت😂

ولی بقیه چیزا اوکیه