2777
2789
عنوان

باردارم و همه میگن شکمت کوچیکه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 69 پست

اون موقع من بچه بودم مادربزرگم میگفت دروغ میگه حامله اس انقدرنگاه به زن عموم میکردم که کمی شکمش برامده باشه چون ازنی نی خوشم میومدبخداهیچ شکم نداشت انقدرغصه میخوردم

گاهی انسانم آرزوست
بزار بگن هر کی گفت بگو ولی دکتر بهم گفته همه چیت خوبه بالاتر از دکتر ک نیستی شما

من خودم میفهمم سبیه بقیه نیستم یه کیلو شکم رو به جلو داشته باشم

ولی چکار کنم مغزم میترکه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون موقع من بچه بودم مادربزرگم میگفت دروغ میگه حامله اس انقدرنگاه به زن عموم میکردم که کمی شکمش برام ...

من میگم خب اگه غیر طبیعی بود دکتر مراقبت بهرداری نمیکرد ازمایش نمیداد میکفت بچه ت مثلا نرمال نیست 

ولی وقتی داره طبیعی جلو میره چرا مته میشن تو مغز و ذهن ادم

عزیزم اگه شکم اولت باشه طبیعیه که کوچیک باشه معمولا شکم اول کوچیک تره

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ببین من یه دوستی داشتم شکمش ریز ریز بود موقع بارداری 

بچه بدنیا اومد ماشالا تو دو ماه وزنش به یه بچه  ۳ الی ۴ ماهه رسید 

دوستمم بعد زایمان شکمش زود تخت شد 

اصلا نگران نباش ماه چندمته 

چون جنین از ۶ به بعد رشدش یهو سرعت میگیره 

خدا هدیه ای که بهت داده رو با حرف بقیه پس نمیگیره 

اصلا نترس از هیچی 

ایشالا قدمش خیر باشه براتو یک عمر تن سالم مادری کنی براش

بهدا همش میگن بچم زشد نمیکنه نکرده هزار فکر خراب میاد تو مغزم ناراحت میشم

تو سونوگرافی همه رو چک میکنن 

شکم کوچیک بهتره پوستت کمتر کش میاد

یه بلاگر فالو داشتم همش بهش میگفتن چرا انقد شکمت بزرگه مگه دوقلوعه؟ اونم ناراحت میشد

من خودم میفهمم سبیه بقیه نیستم یه کیلو شکم رو به جلو داشته باشمولی چکار کنم مغزم میترکه

نباید بهش فکر کنی 

اصلا حرف مردم همیشه کارو خراب میکنه 

بزار بگن تو‌فکر نکن از دوران بارداریت لذت ببر 

بخدا هر کس یه جوره 

تو وقتی خودتو قانع‌کنی که قرار نیست شکم بزرگی داشته باشی 

و شکم بزرگ نشون دهنده رشد کردن یا نکردن جنین نیست 

وقتی به خودت عزت نفس بدی هیچ حرفی روت تاثیر نمیذاره 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
پسر همینطورهتو پهلو می ره و شکم خیلی بزرگ نمیشه

بخدا اشکم دراوردن دیگه از بس میشینن میگن 

من چکار ازم برمیاد اخه منکه همیشه قرصامو میخورم غذام میخورم همیشه سروقت دکتر میرم سونو ازمایشم میدم

همش احساس میکنم دارم احمال کاری میکنم

من میگم خب اگه غیر طبیعی بود دکتر مراقبت بهرداری نمیکرد ازمایش نمیداد میکفت بچه ت مثلا نرمال نیست ول ...

الان بخاطرهورمونات حساس شدی عزیزم اصلابه اینچیزافکرنکن چیزمقوی بخوراسترس خودش باعث میشه بچه باهوش نشه الان توباید مواظب نی نی باشی اسی برامنم دعاکن مادربشم لطفا❤

گاهی انسانم آرزوست

مهم نظر دکتره عزیرم 

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
اره عزیزم اولین بارداریمه

بارداری اولم اونقدررررر وزنم زیاد بود مثل پنگوئنها راه میرفتم 😂😂😂

دومین بارداریم باز وضعیتم بهتر بود

بعثی خانمها بچه رو من تو پهلوها هست خیلیم خوبه ، شکم بزرگ دلیل بر بزرگی بچه نیست ، تو ایسنتا یه بلاگری بود هفت ماهگی رفته بود آتلیه شکم نداشت کلا صاف صاف

تو کامنتها  خیلی جالب بود که نوشته بودن مادر امام زمان هم بارداریشون مشخص نبود برای همین بعضیها وجود امام زمان رو انکار میکنن

نیازی نیست غصه بخوری فقط غذاهای مقوی بخور همین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ات دختره یا پسر ؟نگران نباش دو ماهه آخر بچه یهو رشد سریع میکنه 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

یکیو میشناسم تا موقع زایمان باورکن نمیفهمیدی حاملس ولی بچشم تپلی بود به این چیزا نیست نگران نباش خودمم تا۶ماه حتی تااوایل ۷شکم نداشتم یهو وسطای ۷دراومد😄😄بیخیال خودتو نگران نکن .ولی خب اطرافیان باید شعورداشته باشن اینجوری نگن