2777
2789
عنوان

باردارم و همه میگن شکمت کوچیکه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 69 پست

کاااااامل درکتون می کنم

به من تا دم زایمانم میگفتن دیگه عادت کرده بودم هر روز میگفتن بهم. اطرافیانم هم باردار بودن شکم هاشون بزرگ بود ولی من کوچیک بود. خب من لاغر بودم شکمم نداشتم ولی اونا داشتن

خداروشکر می کنم الان چون بچه موقع زایمانم کوچیک بود زیاد بهیه نخوردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مال منم شکمم کوچیک بود متاسفانه بچمم ریزه خودمو شوهر تقریبا قد بلندیم و درشت ۵ سالشه ریزه واقعا انقدر سختی کشیدم حرف شنیدم روانی شدم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

چه ربطی به رشد بچه کوچیکی و بزرگی یا وزن کم یا زیادش داره....وقتی شکم توبارداری کوچیکه ینی استخوان لگن خانم بزرگه وبچه. قشنگ توش جا گرفته وقتی هم کوچیکه یا معمولی به حساب شکم بزرگ معلوم میشه البته به لاغری و چاقی طرف هم قبل حاملگی بستگی داره ازبعد۷ونیم ماه به بعد شکم به اندازه کافی بزرگ میشه ک مشخص باشه طرف حامله

والا من خودم خیلی لاغرم و شکمم نرمال بود موقع حاملگی البته نرمال روبه کوچیک منظورم دوماه اخره ولی لگنم بزرگه موقع زایمان که رفتم ماما میگف شکمت ک خیلی بزرگ نیس بچت کوچیکه فک نکنم بخیه بخوری  بچم دنیا اومد ۴کیلو بود ماما شاخ در اورده بود 

بچه ش سالم بود؟ خوب وزن داشت؟

این فکرا چیه میکنی؟؟؟ من جفت بارداریم شکمم اندازه توپ بود اگه نمیگفتم هیچکی نمیفهمید باردارم اتفاقا خودم دوست داشتم اینطوری بچه هامم وزنشون خوب بود و رشد کرده بودم .سر دخترمم که باورت نمیشه دوتا از دوستام همسایم بودن هفته ای یکبار همو میدیدیم تا روز زایمانم که ایتوری گذاشتم اصلا نمیدونستن باردارم شوکه شده بودن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست