2777
2789

مرغ رو‌ مکعبی کوچیک برش بده با اسفناج و پیاز تفت بده با ادویه

وقتی کامل سرخ شد، خامه و یکم شیر بزن ( مثل سس پاستا الفردو ) 

از همون اول هم سیب زمینی رو بزار بپزه روی قابلمه دیگه 

زیر ماهیتابه رو‌خاموش‌کن موادت که اما‌ده شد

سیب زمینی رو پوست بکن، با شیر و ادویه پوره‌ش کن و با دست قلقلی‌ش کن 

اون مواد مرغ و اسفناج رو پهن کن توی یه ظرف پیرکس

قلقلی سیب زمینی هات رو بچین روش 

پنیر پیتزا بریز

بزار توی فر تا پنیر پیتزات اب شه

غذات اماده ست :)

از همسرم خواهش کردم که فردا ماکارونی درست کنمآخه زیاد دوست ندارهالانم عذاب وجدان دارممیگم همسرم گناه ...

اوه چه دل گنجشکی ای 🤣

من شوهرم به شدت بد غذا بود از پیاز تو غذا بدش میومد از ماکارانی از سوپ از سس زدن به ساندویچ از کوکو و عدس پلو و املت و خیلی چیزای دیگه

الان انقد خوب شده کلا عادتای غذاییش مث خودم شده من اصلا بد غذا نیستم همه غذایی دوس دارم شوهرمم کلا تغییر کرده 

بعد فهمیدم اون غذاها رو هیچوقت خوشمزه نخورده بوده برا همین بدش میومده

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه چه دل گنجشکی ای 🤣من شوهرم به شدت بد غذا بود از پیاز تو غذا بدش میومد از ماکارانی از سوپ از سس ز ...

نمیدونم اصلا دوست نداره

چقدر خوب که همسرتون خوب شده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

اگه نودل دوست دارین یا بچه‌ت دوست داره، میتونی مرغ رو تفت بدی  قارچ رو اضافه کنی بعد سس سویا و سس کچاب بزنی بهش، نودلت رو هم بزاری توی اب جوش اماده که شد ابشو‌بگیری یکم از ابش رو بزار

نودل رو بریز توی مایع مرغ و قارچت 

همشون بزن باهم، خیلی خوشمزه‌و سریع اماده میشه ( فقط سست باید به اندازه باشه چون کم باشه اونقدر خوب نمیشه ) 

من گاهی شنیسل مرغ میزارم روش هم خوشگل میشه هم خوشمزه ست

نمیدونم اصلا دوست ندارهچقدر خوب که همسرتون خوب شده

انقد عوض شده الان خودش می‌پرسه فلان چیز رو داریم سوپ درست کنی ؟ یا مثلا یکی از اون غذاهای دیگه که اولا فقط دو قاشق میخورد اگه درست میکردم

چند روز پیش گفتم سبزی سوپ نداریم رفت با یه دسته بزرگ جعفری برگشت 😄 حالا قبلا انقد مقاومت میکرد منم  فکر کرده بودم خسیسه نگو بدش میومده🫣🤣

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

انقد عوض شده الان خودش می‌پرسه فلان چیز رو داریم سوپ درست کنی ؟ یا مثلا یکی از اون غذاهای دیگه که او ...

عزیزم خوشبخت باشید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
هویج پلومنظورتون همون استمبولی هست؟ اگه نیست دستورشوبگین لطفا

هویچ پلوی من خیلی خوشمزه تر از ته چینه 

هویچ پنج تا شش عدد رنده درشت 

برنج چهار پیمانه 

پیاز نگینی ریز دوتا بزرگ 

سینه یا رون مرغ آب‌پز شده و ریش شده 

زرشک 

نمک فلفل سیاه و قرمز زردچوبه 

گلاب دو قاشق دوست داشتی زعفران هم میتونی بریزی 

اول خوراکش آماده میکنیم به این صورت پیاز نیم سرخ بعد هویج اضافه میکنیم تفت میدیم تا کمی هویچها جمع بشه و نیم سرخ بشه زردچوبه میزنیم  بعد زرشک و مرغ ریش شده رو اضافه میکنیم آخر سر گلاب یا زعفرون 

برنج رو که از قبل آبکش کردیم 

حالا سه بار  لایه لایه برنج و خوراک رو میریزیم تو قابلمه و میزاریم دم بکشه حدود یک ساعت آمادست