2777
2789
عنوان

خانمی که میگی حالم از زن‌های ضعیف بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 94 پست
ببین همه اینجوری نیستن. من دیدم پیامای اون زنه را به شوهرم که چطوری بهش التماس میکرد و میگفت تو فقط ...

خب عزیزم هردوتاش مکمل همه. مرد گنده رو نمیشه گول زد. بچه دوساله رو گول میزنن فقط و این جمله که شوهرم گول خورده فقط یه جوک خنده داره. اره زن کاربلد بوده ولی مرده هم ذاتش خراب بوده منتظر یه اشاره بوده پاش بلغزه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن های ضعیف در برابر کتک و خیانت زندگی میکنن و حال منم ازشون بهم میخوره بچه بابای دست بزن دار و خیانت کار نمیخواد اونموقع وظیفه مادرشه که بچسو نجات بده نه اینکه بگه بچه پدر میخواد زندگی میکنم

اصلا معلومه آدمایی که در برار ظلم سکوت میکنن ضعیف و حقیرن

قطعا توی شرایط طرف نیستم و من هیچوقت قضاوت نمیکنم و فقط نظر شخصی خودمو میدم. اما من رشتم روانشناسیه ...

کاش می‌شد این حرفتو با طلا نوشت...

حرفت حق بود منطقی بود واقعا بهتر از این نمیشه گفت ولی متاسفانه بعضیا جنبه شنیدن واقعیت رو ندارن!

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

ببین همه اینجوری نیستن. من دیدم پیامای اون زنه را به شوهرم که چطوری بهش التماس میکرد و میگفت تو فقط ...

تو خراب بودن اون زن شکی نیس ولی شوهرتم کرم داشته که همون اول بلاکش نکرده یا شکایت نکرده ازش. اونقد مردها و پسرها مزاحمم شدن تا حالا، پیام بزنن فقط یه کلمه سلام، بلاک میکنم، اصلا پیگیری نمیکنم کیه، زنگ هم بزنن بار اول میگم اشتباهه، باز زنگ زد میدم شوهرم جواب میده تمام. چرا کسی منو وادار به خیانت نکرده تا حالا؟ اینا بهونه های مردهای پررو ان فقط

خیلی بخدا خیلی شکستم آنقدر مجرد بودم مغزور بودم نگاه زمین نمیکردم الان آسمون نمی‌دونم چه رنگیه ولی د ...

ناراحت نباش عزیزم ،اون بنده ی خدا هم کله اش باد داره ،هنوز تجربه نکرده که نمی تونه بفهمه قضیه چیه، من خودم مجرد بودم هی به خواهرم می گفتم بچه رو اینجوری باید تربیت کنی اونجوری باید تربیت کنی الان خودم تو تربیت بچه ی خودم موندم

زن های ضعیف در برابر کتک و خیانت زندگی میکنن و حال منم ازشون بهم میخوره بچه بابای دست بزن دار و خیان ...

این که دربرابر ظلم ایستادگی می کنید خوبه ولی شما جای اون بنده ی خدا نیستید اون هم یه شبه اینجوری نشده ،اعتماد به نفسش از بین رفته خورد و له شده شخصیتش داغون شده افسردگی گرفته احساس ناتوانی می کنه ،باید بهش کمک کرد نه تحقیرش کرد 

خب عزیزم هردوتاش مکمل همه. مرد گنده رو نمیشه گول زد. بچه دوساله رو گول میزنن فقط و این جمله که شوهرم ...

من نمیگم مثلا شوهر من گول خورده ن میگم شوهر من شروع کننده بوده و اون زن کار بلد. وقتی بنا به دلایلی با زنه حرف زدم و گفتم مهریه ات چی بود چیزی گردن شوهرم نمونه گفت باهرکس بودم بخشیدم بهش. فقط به شوهرم گفتم خوبه باهرکس بوده بخشیده. لیاقتت همونه که باهمه بوده و فکر نکن منم میبخشما. من باهیچ کس نبودم. شوهرم فقط نگاه میکرد. حتی نگفت چرا زنگش زدی. 

میدونی چرا؟ چون اونا اگر قبول کنن شوهرشون خیانت کرده خب یعنی خودشون یه مشکلی داشتن یا اخلاقی یا هرچ ...

عزیزم چون گفتی رشته ات روانشناسیه یه سوال ، میشه بگی خانومایی ك خیانت و می‌بخشن و یا به قول خودتون به هزار دلیل توجیه میکنن و با طلسم و هر چیزی فقط میخوان اون زندگی رو ادامه بدن چه شخصیتی دارن؟ چه طرحواره هایی باعث شده اینا اینجوری بشن؟

آخه همش هم ك نداشتن حامی و جای خواب و هزینه غذا بعد طلاق نیست ك معلومه یه چیز عمیقه درون اینجور زن ها..

واقعاً خوشحالم پیدات کردم و این سوالارو میپرسم 

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

من نمیگم مثلا شوهر من گول خورده ن میگم شوهر من شروع کننده بوده و اون زن کار بلد. وقتی بنا به دلایلی ...

چی بگه دیگه میدونه چه گندی زده منم خالم بهش خیانت شد. شماره زنه رو گیراورد زنگ زد بهش گفت دست از سر شوهر من بردار. زنه برگشت گفت برو گمشو بابا برو ببین شوهرت الان توس بغل کیه هرشب با یکیه شوهرت. ادم وقتی نمیتونه جلو شوهر خودشو بگیره دیگه واقعا اون نباشه، یکی دیگه هست

معلومه که باید کمکش کرد اما باید خودشو بکشه بیرون یا نه؟

آره باید بکشه ولی نمی تونه ،زمان می بره ،خواهر خودمن یکی از همیناست که میگی ،بیست سال با یه عوضی زندگی داره می کنه ،الان تازه چهار ساله خیلی بهتر شده رفت دیپلمشو گرفت بعد لیسانس گرفت و الان هم میره سر کار ولی ۱۶ سال قبلش عین یه مفلوک زندگی می کرد که همه براش دل بسوزونن الان خداروشکر خیلی عوض شده

تو خراب بودن اون زن شکی نیس ولی شوهرتم کرم داشته که همون اول بلاکش نکرده یا شکایت نکرده ازش. اونقد م ...

ببین من اصلا ننشستم باشوهرم درمورد چه کار کردی و نکردی حرف بزنم. میدونمم شوهرم مقصر بوده. ولی اون زنه ام خیلی پیگیر بود. نمیدونی چه کارایی میکرد واسه شوهر من. نمیدونی. اگه فقط یک روز یک روز دیرتر من فهمیده بودم زن دائمیش شده بود. نمیدونی چطوری راه کار میداد به شوهرم. نمیدونی چه فیلمایی از خودش میگرفت براشوهرم میفرستاد و هر روز بیشتر از قبل میکشیدش سمت خودش. من بازم میگم شوهرم مقصر بود ولی اونم بلد بود و من فقط یه احمق ساده که حتی ادرس خونه زنه را داشتم ولی انقدر به شوهرم اعتماد داشتم نرفتم سراغش

آره باید بکشه ولی نمی تونه ،زمان می بره ،خواهر خودمن یکی از همیناست که میگی ،بیست سال با یه عوضی زند ...

آره خب ایناهم زمان میبره و کار آسونی نیست من خطابم اون هایی هست که آگاه هستن شرایط دارن و انجام نمیدن

عزیزم چون گفتی رشته ات روانشناسیه یه سوال ، میشه بگی خانومایی ك خیانت و می‌بخشن و یا به قول خودتون ب ...

قربونت بشم عزیزم منم خوشحالم ولی اول از همه بهت بگم که من فعلا دانشجو هستم و بیشتر اطلاعاتم از تراپیستیه که خودم پیشش تراپی میرم. اینجور افراد اختلال شخصیت وابسته دارن و خیلی سریع وابسته میشن جوری که اگر اون فرد نباشه شاید نتونن تصمیم بگیرن یا حس میکنن نمیتونن بعد از اون از پس خودشون بر بیان. الیته که اینا همش توهمه. این باعث میشه هرچقدرم بهشون ظلم میشه بازم قدرت و شجاعت جدایی رو نداشته باشن. معمولا توی دوران مجردی دختر خونه بودن که فقط در چهارچوب پدرمادر زندگی کردن. اونموقع به پدرمادر وابسته بودن و حالا شوهر رو جایگزین پدرمادر کردن