2777
2789
عنوان

خانمی که میگی حالم از زن‌های ضعیف بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1381 بازدید | 107 پست
چی بگه دیگه میدونه چه گندی زده منم خالم بهش خیانت شد. شماره زنه رو گیراورد زنگ زد بهش گفت دست از سر ...

ولی شوهر من دس کشید زمان برد من روحم پیر شد. ولی جنگیدم و نگه داشتم زندگیم را. الان اعتماد 100% ندارم به شوهرم ولی مثل 7 سال پیشم نمیترسم که بره. یه کم خودم راجمع کردم و تونستم یه چیزایی برا زمانی که نباشه داشته باشم گذاشتم کنار. بنظر خودم بزرگ شدم و اگه عقل الانم را داشتم شاید طلاق میگرفتم چون هم حامی داشتم هم مهریه سنگین هم هرچیزی که لازم بود واسه طلاق. اما عاشق بودم و بچه 

ولی شوهر من دس کشید زمان برد من روحم پیر شد. ولی جنگیدم و نگه داشتم زندگیم را. الان اعتماد 100% ندار ...

عشقم گذشته ها گذشته. اینکه میتونستم چیکارکنم و نکردم رو بریز دور چون تو هز تصمیمی گرفتی قطعا با عقل اونموقعت بهترین تصمیم بوده. مهم اینه الان تجربه شده حداقل همیشه اماده هستی

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موافقم

مشکل اینجاست بعضی از زنا که توی شرایط خیلی خوبی بودن نمیتونن درک کنن و فاز بر میدارن

متاسفانه برای بعضی خانما توی بعصی شرایط طلاق حکم مرگ رو داره

وقتی که کسی هست حمایتت کنه و توانایی مالی داری

طلاق عملا یه چیزه نا ممکنه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

عشقم گذشته ها گذشته. اینکه میتونستم چیکارکنم و نکردم رو بریز دور چون تو هز تصمیمی گرفتی قطعا با عقل ...

اره الان یه خطا بکنه که بفهمم قلم پاهاش را خورد میکنم 😂😂 چندوقت پیش یه بحث شدید بینمون شد و من کاری کردم که تاحالا ندیده بود و همش بخاطر تجربیات تلخم بود 

چه زن لجنی بوده واقعا، خاک تو سر دوتاشون واقعا. ایشالاه سختتتت تقاص پس بدن …

من گذشتم شما هم بگذر و راضی نباش به بد شد حال یه نفر حتی اگه دشمنت باشه. بعدشم شوهرم تقاص پس بده منم باید تقاص بدماااا 😂😂😂😂 بیخیال نفرین شو قربون دستت 😂😂😂😂

متاسفانه همین زنها خیلی شانس میارن تو ازدواج🤦🏻‍♀️

فکر نکنم. چند وقت پیش پروفایلش را دیدم عکس پای یه بچه بود. نوشته بود کاش بودی پسرم. دلم لرزید گفتم نکنه خدا بخاطر من بچه اش را ازش دور کرده باشه. هنوز ذلم میخواد زنگ بزنم بهش و ازش بپرسم 

عزیزم اینکه خیانت بشه یا نشه دست ما نیست اوکیولی اینکه با خفت و خاری به زندگی ادامه بدیم یا مستقل بش ...

بستگی داره طرفت چطور آدمی باشه.یه وقتایی با یه آدم شرور طرفی.من خودم خیانت دیدم و جدا نشدم.چون نمیشه اصلا.سه تا بچه دارم.و همسرم آدم شری هستش میدونم مثلا برم ب مامانم بگم داستان اینه شوهرم دهنش و باز میکنه چرت و پرت میگه من دلم نمیاد دل مادرم بشکنه.دلم نمیخاد سه تا بچه رو بندازم گردنش برم سرکار.اصلا شوهرم بچه ب من نمیده.دائما با بچه تهدید میشیم ماهایی ک نمیتونیم جدابشیم.دلمون نمیخاد بچمون بچه طلاق بشه و دائم تو کشمکش دادگاه و دعوا باشه.

مضاف بر اینا خرج و مخارج سنگین و عدم استقلال مالیه.

من یکبار با همسرم دعوا کردم رفتم خونه خالم قهر.آبروریزی ک همسرم کرد برای بازگردوندنم یادم نمیره در خونه خاله منو شکست.من بخاطر آرامش خودم چند نفر و باید عذاب بدم؟از چه چیزایی باید بگذرم؟ب زبون راحته.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
بستگی داره طرفت چطور آدمی باشه.یه وقتایی با یه آدم شرور طرفی.من خودم خیانت دیدم و جدا نشدم.چون نمیشه ...

عزیزمی دقیقا باورت می‌کنم و همه حرفه‌ات رو حس کردم با وجودم 

نمی‌دونم چرا زندگی با ما این کاذو میکنه ؟؟ 

بچه هامون خیلی گناه دارند تازه ضعیف هم بهمون میگن 

تا حرف هم می‌زنی میگن برو سرکار استقلال مالی داشته باش 

انگار کار ریخته انگار همه دکتری و بالاترن تا بری بگن بفرما تازه برا اونها هم نیست 

عزیزمی دقیقا باورت می‌کنم و همه حرفه‌ات رو حس کردم با وجودم نمی‌دونم چرا زندگی با ما این کاذو میکنه ...

آخه سرکار هم بریم کی بچه ها رو نگه داره؟انگار از دلخوشی خانه داریم ماها .من سه تا بچه دارم ک دوتاشون کوچیکن و مهد کودکی.بزارم مهد هر چی درمیارم باید بدم مهد.دلمم نمیاد بزارم مهد بچه رو هفت صبح بیدار کنم اذیتش کنم‌.معلومم نیس چطور رسیدگی میکنن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم