2777
2789
عنوان

خانمی که میگی حالم از زن‌های ضعیف بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 107 پست
اسی خیانت شوهرت چی بوده؟ فقط حرف زده با طرف بیرون‌رفته یا کاری ام کردن

حرف که زده بیرون رفتن گل و کادو خریده بود وای قسم خورد کاری نکرده نمی‌دونم گفتم اگه کردی بگو آزمایش بدیم بچه هات خدای نکرده بدبخت نشن . خیلی ناراحت کارتی هستم که شوهرم روی گل گذاشته بود براش نوشته بود تقدیم باعشق 

بهش خم گفتم ،گفتم واقعا اون عشق بود ؟؟؟؟؟ 

اسی خیانت شوهرت چی بوده؟ فقط حرف زده با طرف بیرون‌رفته یا کاری ام کردن

اگه فقط حرف بود و انقد من داغون نمی‌شدم رابطه ام داشته باهاش پارسال بود این اتفاق نحس برام افتاد 

تقصیر خود الاغمم بود سه سال پیش ب مدت یکسال قهر کردم ولش کردم هرچی میومد دنبالم برنگشتم حتی پیش مشاور تخصصی دادگستری وقت گرفته بود ک بریم مشکلاتمونو حل کنیم خانوادم اجازه ندادن برگردم حتی یبارم رفتم پیش اون مشاور گفت من کمکتون میکنم تو ی فرصت بش بده ندادم بعد دوسه ماه ک من دیگه پامو کردم تو ی کفشو مهریه مو اجرا گذاشتم جهیزیه مو جمع کردم اونم دختر باز شده بود با هزارتا زنو دختر وارد رابطه شده بود یعنی اون یکسال ی هرزه ب تمام معنا شده بود دیگه فکرشو بکن شبو روز تو زندگیش با هررزع ها و زنای خراب بودن عادت کرده بعد یکسال من گفتم مهریه مو حلال میکنم طلاقم بده قبول نمی‌کرد ب زور کشوندمش محضر اونجام ب التماس افتاده بود منم احساساتی شدم برگشتم دیدم نخیر خراب شده ناجورم خراب شده همون موقع ناخواسته باردار شدم و عین احمقا گفتم بچه دنیا بیاد درست میشه الان بچم دوسالشه یعنی شوهرم سه ساله ک خیانت کار شده و پارسال خیانت جنسی بهم کرد بعد اونم همش چت فعلا ک باز با کسی رابطه نداشته اما دیگه بهش اعتماد ندارم زندگیم رو هواست😔😔😔😔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خونه دارم پول هم حدودی دارم میتونستم ابروش رو ببرم ولی بچه هام فوق العاده ضربه میخوردن فکر کن هرد ...

شماعزیزم قوی هستی که تواین زندگی موندی (بقول خودتون، من نمیدونم زندگیتون چطوره تاحدی منظورتونو رسوندین که داریدسختی میکشید) قوی اونی هست که داره تحمل میکنه بخاطر بچه ها، خودشو فدامیکنه،

وقتی خودمون ب خودمون رحم نمی‌کنیم از مردا چه توقعی داریم

اتفاقا از مردی که اسمش تو شناسناممونه توقع داریم

الان من از هیچ زنی توقع ندارم دلش واسه زندگی من بسوزه،ولی از همسرم این توقع رو دارم که همیشه و همه جا یادش باشه که زن داره و بهش متعهده

از خودمم همین توقعو دارم و به همسرم متعهدم

والا دروغ نگم،همسر خود من اون زمان که باهام دوست بود،اگه برمیگشت شهرشون و زن دیگه ای میگرفت من هرکاری میکردم که زندگیشو به هم بزنم(ما همشهری نبودیم و دوستام میگفتن پسرای غیرهمشهریت وقتی درسشون تموم شه دخترو ول میکنن و میرن با دختر همشهریشون).دلمم نمیسوخت واسه زنه.جدی به دوستم گفتم اگه فلانی این کارو کنه و به جز من با کسی بره کلی عکس دارم که زندگیشو بفرستم رو هوا.البته نکرد بیچاره.حتی یه ماه قبل دفاع کارشناسی نامزد کردیم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
عزیزم تصمیمت خیلی تصمیم سختیه. اگر شرایط مالیشو داری حتما حتما از یه زوج درمانگر کمک بگیر انلاین مشا ...

حتما قراره بریم مشاوره ولی فکر نکنم خودش بیاد چون خیلی تا میشناسنش 

ببینم نمیاد خودم آنلاین یه کاری انجام میدم 

ولی مشاوره خوب می‌خوام کسی که واقعا بتونه کمک کنه نه فقط پول بگیره ‌ و حرفهای خودم رو بگه 

حتما قراره بریم مشاوره ولی فکر نکنم خودش بیاد چون خیلی تا میشناسنش ببینم نمیاد خودم آنلاین یه کاری ا ...

ببین اول خودت تنها برو اصلا به شوهرتم نگو. اون مشاور اگر نیاز باشه خودش بهت میگه که کی شوهرت بیاد و یا اصلا چجوری راضیش کنی. فعلا تنها برو

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
اتفاقا از مردی که اسمش تو شناسناممونه توقع داریمالان من از هیچ زنی توقع ندارم دلش واسه زندگی من بسوز ...

در مواقعی که زیر یک سقف هستین که بعله 

مگه میشه آدم از شوهرش توقع نداشته باشه 

اصلا اسم‌توی شناسنامه یعنی تعهد یعنی وظیفته وفادار باشی 

و بااااااید رعایت کنی 

هزاران هزار نفر بهت چراغ بدن تو نباید بپذیری 

ولی خب در کل اینکه اسی گفت تیکه کنایه میندازن که از زن های ضعیف خوشمون نمیاد فلان رو گفتم 

کسی چه می‌دونه طرف چی می‌کشه 

فقط سعی میکنیم ما زنا بهم چیز بگیم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
حرف که زده بیرون رفتن گل و کادو خریده بود وای قسم خورد کاری نکرده نمی‌دونم گفتم اگه کردی بگو آزمایش ...

توراخدا برو یه ازمایش بده. من الان hpv گرفتم و هر روزم داره بیشتر میشه با اینکه جواب ازمایشم منفی بوده. شوهرمم واقعا از دستش ناراحتم و به روی خودش نباورد که ناقل بوده

شماعزیزم قوی هستی که تواین زندگی موندی (بقول خودتون، من نمیدونم زندگیتون چطوره تاحدی منظورتونو رسوند ...

دقیقا برادر شوهرم هم همین رو کفت ، گفت رها کردن و رفتن خب کاری نداره ولی بمونی و بتونی زندگی رو‌درست کنی واقعا سخته 

الان خدا رو شکر بد نیست از لحاظ رفتاری خوبه ولی کلامی صفریم

یعنی حرفه‌ای معمول می‌زنیم ولی عشقی هیچی 

من حرصم از اونایی میگیره که شوهرشون خیانت میکنه و طرف فقط از اون زنه طلبکاره و‌مقصرو شوهر خودش نمیدونه. نصف جمیعت زمین رو زنها تشکیل دادن، یعنی همشون به من بدهکارن؟ اونا باید هوای منو داشته باشن؟ من با همسرم عهد بستم و ازدواج کردم، اون یک نفر باید به من وفادار بمونه، نه نصف جمعیت زمین، از یه نفر انتظار نداریم، ولی این افتاده دهنمون که همجنسمون باید طرف ما باشه، نخییییر، شوهر ما باید اونقد آدم باشه که به زن زندگیش خیانت نکنه! تا بوده زنهای خراب بوده و خواهد بود، یکی بره اون یکی میاد جاش، اما شوهرت چی؟؟؟ تا مردی خودش نخواد هیچ زنی نمیتونه اونو ‌وادار به خیانت کنه!  شوهر طرف به فکر داغون شدن و از هم پاشیدن خانواده ی خودش نیس، ولی زن غریبه باید به فکر اون خانواده باشه؟! خنده داره واقعا.

حتما قراره بریم مشاوره ولی فکر نکنم خودش بیاد چون خیلی تا میشناسنش ببینم نمیاد خودم آنلاین یه کاری ا ...

مشاور خوب زیاده من خودم جلسه های تراپی میرم و یکی از بزرگترین خوبیای مشاوره اینه که علاوه بر اینکه بهت راهکار میده. حتی بهت میگه خیانت شوهرت از چی نشات گرفته یا اگر کدوم رفتار رو بکنی دیگه تکرار نمیشه و حتی دلیل کارای شوهرتم برسی میکنه و بهت میگه. البته مشاور نه. پیش روانکاو یا زوج درمانگر باید بری.

توراخدا برو یه ازمایش بده. من الان hpv گرفتم و هر روزم داره بیشتر میشه با اینکه جواب ازمایشم منفی بو ...

ای خدا 

الان بالای ۲ ماه میگذره بهش گفتم چند بار واقعا اگه داشت بخاطر بچه ها میگفت چون گفتم اونا گرفتار نشن 

ببخشید چقدر بعد از رابطه ممکن مشخص بشه ؟؟؟ 

من حرصم از اونایی میگیره که شوهرشون خیانت میکنه و طرف فقط از اون زنه طلبکاره و‌مقصرو شوهر خودش نمیدو ...

شوهره از اول مقصره بعدم اون زن 

شوهر من نزدیکترین فرد به من بود دیگه از غریبه چه انتظاری دارم 

من حرصم از اونایی میگیره که شوهرشون خیانت میکنه و طرف فقط از اون زنه طلبکاره و‌مقصرو شوهر خودش نمیدو ...

میدونی چرا؟  چون اونا اگر قبول کنن شوهرشون خیانت کرده خب یعنی خودشون یه مشکلی داشتن یا اخلاقی یا هرچی که شوهره ول کرده رفته با یکی دیگه. میان میندازن گردن زن که بگن زنه گولش زده و شوهر ما گناهی نداره که خودشونو اروم کنن که شاید راحت تر به زندگی با شوهرشون ادامه بدن