2777
2789
عنوان

خانمی که میگی حالم از زن‌های ضعیف بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 107 پست

وقتی خودمون ب خودمون رحم نمی‌کنیم 

از مردا چه توقعی داریم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من از خانوم نه کلا از آدم های ضعیف خیلی بدم میاد و تنفر دارم نسبت به آدمی که دم به دیقه بشینه گریه کنه و هیچ کاری ازش بر نیاد جز زار زدن آدمی که اعتماد به نفس عزت نفس غرور و جرعت نداره متنفرم اصلا نمیتونم کنار بیام اصلاااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم ک گفته عوقم میگیرهاسی جون ببخشید اگ منظورمو خوب نرسوندم❤️

عزیزی فدات عیب نداره  

به جای اینکه بگه از زن‌های ه رزه کثافتی که آوار میشن روی زندگی بقیه عوقم میگیره میگه از زن بیچاره ای که شاید مجبوره زندگی کنی ناراحتیهم

همین زن ه رزه ای که با شوهره ابله من بود مطلقه بود الان اون قویه ؟؟؟؟ البته نمیگم همه مطلقه ها خدای نکرده مشکل دارن بعضی ها متاهل  هستن و مورد دارن متاسفانه آنقدر زیاد شده واقعا من باور نمیکردم گریبان خودم رو بگیره 

آی حرف دل منو زدی😔😔 من خیلی وقته با خودم تو جنگم که برم یا بمونم همه چیو که سبک سنگین میکنم میبینم فقط من ضرر میکنم خودمو میشناسم خییییلی احساساتی ام خیلی ام حسودیم میشه ک این مرتیکه بعد من زن بگیره و خوشبخت بشه چون مطمنم برا زن دومی خوب میشه همه مردا برا زن دوم خوب میشن آدم میشن حتی خودش وقتی دعوامون میشد می‌گفت تورو دوست ندارم اگه یکی دیگه رو بگیرم نه خیانت میکنم ن بد رفتاری، حالا همه اینا ب کنار شوهر من هم وضع مالیش خوبه هم تیپو قیافش همه مردمم دوسش دارن زنا و دخترا از خداشونه بیان جای من الهی درد بی درمون بگیرن همش مردم و دوستاش و دیگران ازش تعریف می‌کنن پرووتر شده 

بعد هیچکس باور نمیکنه این اشغال خائن باشه وقتی طلاق بگیرم همه حقو ب اون میدن بچمم آواره میشه پول و کارم ندارم باید سربار بابام بشم اسم سنگین بیوه یا مطلقه رو هم حمل کنم هرجا برم بخوان ازم سو استفاده کنن پیشنهاد بدن بهم و ....

مهریه هم ک قسط بندی میکنن سالی یه سکه 

من این وسط از چاله میوفتم تو چاه 

بخدا قسم از ته دلم می‌خوام طلاق بگیرم هرچند هنوزم شوهرمو دوس دارم ولی اگه شغل خوبی داشتم ک درآمدم مثه شوهرم بپد ی لحظه کنارش نمیموندم اصلا این هیچی چجوری از خونه ام دل بکنم😭😭😭 نمیدونی وقتی تکمیل شد چه ذوقی داشتم چجوری از وسابم دل بکنم خدا شاهده مبلای تو خونه ام ارزششون از شوهرم برام بیشتره یعنی اگه خونه و وسایلو بهم بده میندازمش بیرون فقط ب چشم ی دستگاه عابربانک بهش نگاه میکنم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من از خانوم نه کلا از آدم های ضعیف خیلی بدم میاد و تنفر دارم نسبت به آدمی که دم به دیقه بشینه گریه ک ...

حب حرفه درست زنی که هیچ حامی نداره نو این جامعه کجابره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
وقتی خودمون ب خودمون رحم نمی‌کنیم از مردا چه توقعی داریم

دقیقا زنی که با شوهرم بود اصلا براش مهم نبود شوهرم زن و بچه داره 

و هرکاری بگی می‌کرد تا من شکم برطرف بشه 

عزیزی فدات عیب نداره به جای اینکه بگه از زن‌های ه رزه کثافتی که آوار میشن روی زندگی بقیه عوقم میگیر ...

اون ه رزه ها الهی ک درد بی درمون بگیرن طلاق گرفتن ب امید اینکه خرج خودشونو بندازن گردن شوهرای ابله و اشغال منو تو و همین کارم کردن و میکنن دیگه شغلشون اینه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دقیقا زنی که با شوهرم بود اصلا براش مهم نبود شوهرم زن و بچه داره و هرکاری بگی می‌کرد تا من شکم برطرف ...

آره خب اون زن نباید پیش خودش فکر کنه 

ک یکی همجنس من تو خونشه 

بچه داره بخاطر بچهاش اینکارو نکنم؟

مرد که بدش نمیاد 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
آی حرف دل منو زدی😔😔 من خیلی وقته با خودم تو جنگم که برم یا بمونم همه چیو که سبک سنگین میکنم میبینم ...

اسی خیانت شوهرت چی بوده؟ فقط حرف زده با طرف بیرون‌رفته یا کاری ام کردن

اگر بدونی که تکرار نمیشه، خوبه که گذشت کنی اما بعضی مردا شخصیت هیز دارن. امروز گذشت کنی فرداهم همین ...

دیگه من بهش گفتم ، گفتم فردا پسرت هم نگاه تو میکنه میشه مثل تو 

بعدم ابروت رو میبرم 

خیلی ناراحت شد دخترمون فهمید گفت تو ابرو برام مگذاشتی 

گفتم به من ربطی نداره خودت این کارو کردی

نمی‌دونم واقعا هنوزم گیجم همش بهش میگم اگه ۵ سال دیگه تکرار بکنی من چکار کنم ؟؟ پس از همین حالا میرم

آی حرف دل منو زدی😔😔 من خیلی وقته با خودم تو جنگم که برم یا بمونم همه چیو که سبک سنگین میکنم میبینم ...

عزیزمی خیلی برات ناراحت شدم 

واقعا درکت می‌کنم واقعا شوهر منم وجهه خیلی خوبی تو جامعه داره 

جوری که بقیه به زندگی ما قبطه میخورن 

دیگه من بهش گفتم ، گفتم فردا پسرت هم نگاه تو میکنه میشه مثل تو بعدم ابروت رو میبرم خیلی ناراحت شد دخ ...

عزیزم تصمیمت خیلی تصمیم سختیه. اگر شرایط مالیشو داری حتما حتما از یه زوج درمانگر کمک بگیر انلاین مشاوره بگیر یا تلفنی یا حتی چتی. اونموقع میدونی که درست ترین تصمیم رو گرفتی چون میدونی حسرت و پشیمونی ادم رو نابود میکنه. بزار ده سال بعد بگی دمم گرم درست انتخاب کردم. حالا چه یا موندن چه یا رفتن

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

هیچکس ضعیف نیس هرکس یه اولویت هایی داری یه افکاری داره ،تصمیمات ونگرش ها باهم فرق داره،و بنظرم زنی که با همچین مردی بمونه وزندگی کنه خیلی هم قویه باید خیلی قوی باشی تابتونی مرد بد وزندگی بد رو تحمل کنی وتوش بمونی ،اتفاقا فرارکردن راحته ولی موندن سخت پس اتفاقا خیلی هم قوی ان همچین زنایی