2777
2789
عنوان

خانمی که میگی حالم از زن‌های ضعیف بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 94 پست

عزیزم اینم در نظر بگیر ک اون خانم بخاطر بچه هاش تو اون زندگی بمونه. یااینکه حامی و پدر مادر نداشته باشه ک بخاد طلاق بگیره

بعد طلاق با بچه ش بره تو خیابون بخابه؟؟

من خیلی از خانم ها رو دیدم ک بخاطر خرجی و بزرگ کردن بچه هاشون چشمشون رو بستن 

این انصاف نیس بگیم تن ب ظلم داده هیچ کاری نکرده

بعضی ادما چاره ندارن جز اینکه ادامه بدن 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بخدا خیلی شکستم آنقدر مجرد بودم مغزور بودم نگاه زمین نمیکردم الان آسمون نمی‌دونم چه رنگیه ولی د ...

من خودم یکی ازاون زن هام که اون خانم ازمون عوقش میگیره 

خیلی تو این سایت دلمو شکستن ولی من جز اینجا جایی ندارم برم😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
الان با منی ؟؟ جای من اونجاست ؟؟

ن فداتشم خدانکنه

بااون خانومی هستم ک میگه از زنای ضعیف بدم میاد

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
میخواستم تاپیک بزنم حوصله اشونداشتم شمازحمتش وکشیدین ولی بادیدن تاپیکش دلم شکست😔

عزیزدلم بیخیال خودتو ناراحت نکن بعضیا با شکم سیری و مرد خوب اومدن اینجا فاز رابین هود برداشتن

خبر ندارن بعضی خانم های مظلوم بخاطر نداشتن حامی ، نداری ، یا بچه هاشون ناچارا دارن زندگی میکنن

اینطور ادما چ میفهمن

فدایت عزیزمی ممنونم اخه من خودم مجرد بودم بخدا تو تیپ و قیافه و سطح سواد کسی به گرد پام نمیرسید جوری ...

درست میگی. بنظرم این حرفا از رو شکم سیری زده میشه. والا منم بچه نداشتم ولی نرفتم چون زحمت این زندگی را من کشیده بودم من سختی کشیده بودم  و از خواسته هام و ارزو هام گذشته بودم حالا لقمه اماده میزاشتم برا ه... رزه  و خودم سالی یه سکه میگرفتم. موندم و اون مجبور شد بره. با یاداوری هون روزا درد میگیره قلبم ولی خوشحالم که نتونست باتلاش های پی در پیش به جایی برسه. 

عزیزم اینکه خیانت بشه یا نشه دست ما نیست اوکیولی اینکه با خفت و خاری به زندگی ادامه بدیم یا مستقل بش ...

متاسفانه به منم خیانت شده خیلی دلم شکسته اصلا باورش نمیکنم وای از لحظه ای که فهمیدم گفتم تمومه خدانگهدار 

نگذاشت برم هرکاری بگی کردم فقط گفت بخاطر بچه ها ببخش نگذار بدبخت بشن من غلط کردم 

اره بعضی ها هم هستن ببخشید تازه میگن خوب کاری کردیم چی میکی ؟ اون واقعا درد داره ولی تو شرایط طرف نیستی شاید واقعا اگه از اون مرد طلاق بگیر خودش مجبور بشه به خاطر خرج زندگی آوار بشه رو زندگی یکی دیگه  

نمی‌دونم بخاطر اونا موندم اشتباه کردم یا نه ؟ 

بعضیا فقط بلدن شعار بدن فکر میکنن به همین راحتیه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ببخشید خدا نکنه اخه گفتی الان جات اینجاست فکر کردم منظورم رو بد گفتم مرسی

خیلی ناراحت شدم ک گفته عوقم میگیره

اسی جون ببخشید اگ منظورمو خوب نرسوندم❤️

متاسفانه به منم خیانت شده خیلی دلم شکسته اصلا باورش نمیکنم وای از لحظه ای که فهمیدم گفتم تمومه خدانگ ...

قطعا توی شرایط طرف نیستم و من هیچوقت قضاوت نمیکنم و فقط نظر شخصی خودمو میدم. اما من رشتم روانشناسیه و طبق چیزی که میدونم و حتی به چشم دیدم. بچه هایی که شاهد خیانت پدر یا دعوای پدر مادر بودن خیلیییی بیشتر اسیب میبینن تا بچه هایی که همون بار اول پدر مادرشون جدا شدن و راحت شدن. گذشته رو بچه فراموش میکنه اما اتفاقی که هر روز بیوفته. دعوایی که هر روز اتاق بیوفته برای بچع تبدیل به تروما میشه که بعدا شاید قابل درمان نباشه. بازم میگم اگر دقیق تر بخوای بدونی باید پیش تراپیست بری

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
عزیزم اینم در نظر بگیر ک اون خانم بخاطر بچه هاش تو اون زندگی بمونه. یااینکه حامی و پدر مادر نداشته ب ...

من خونه دارم پول هم حدودی دارم میتونستم ابروش رو ببرم 

ولی بچه هام فوق العاده ضربه میخوردن فکر کن هردو لج می‌کردیم

متاسفانه اینم آخرین درجه کاری که میتونست رو انجام مرداد نهایت چی می‌شد ؟ به من میگفتن قوی ؟؟؟ 

قطعا توی شرایط طرف نیستم و من هیچوقت قضاوت نمیکنم و فقط نظر شخصی خودمو میدم. اما من رشتم روانشناسیه ...

درسته نه دیگه هرروز دعوا باشه که زندگی نیست 

درسته نه دیگه هرروز دعوا باشه که زندگی نیست

اگر بدونی که تکرار نمیشه، خوبه که گذشت کنی اما بعضی مردا شخصیت هیز دارن. امروز گذشت کنی فرداهم همین اش و همین کاسه. تهش مجبور به رفتن میشی و حسرت میخوری کاش همون ده سال پیش میرفتم پس. بازم میگم بیین ذات شوهرت چیه. 

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤